Samurai Jack, Battle Through Time Adlı Oyunla Geliyor!

0
1538
Samurai Jack: Battle Through Time
Samurai Jack: Battle Through Time Video Oyunu Duyuruldu!

Tüm zamanların en büyük savaşçılarından biri olan Samurai Jack, uzun yıllar sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu defa bir video oyun vasıtası ile ekranlara ulaşacak efsane karakter, hayranlarının büyük ilgisini topladı.

2001 ile 2004 yılları arasında dört koca sezonuna 64 adet bölüm sığdırmayı başarmış Genndy Tartakovsky imzalı Samurai Jack, pek çok insanın çocukluk kahramanlarından bir tanesiydi. Ülkemizde de Cartoon Network kanalında yayına sunulan sürükleyici hikaye, kahramanımız Jack’in azılı düşmanı Aku ile olan mücadelesini konu alıyordu.

Samurai Jack, Video Oyunu Olarak Uyarlanıyor!

Hala daha ülkemizde belli aralıklar ile yayına giren bu çizgi film, çok uzun bir zaman, bambaşka bir mecra yoluyla hayranları ile buluşacak. Samurai Jack: Battle Through Time adını alan video oyunu, çizgi filmin de yayıncısı olan Adult Swim Games tarafından Soleil Games ile işbirliği halinde hazırlandı. Bunun yanında halen son hazırlıkları devam etmekte olan yapım, tüm oyun mecraları için ayrı ayrı özenle tasarlandı.

Battle Through Time, Orijinal Samurai Jack Hikayesine Dayanacak

Oyunun konusu ile ilgili yapılan ilk açıklamalara göz attığımızda, çizgi film versiyonu ile aynı hikayeden beslendiğini görüyoruz. Bu durum elbette ki pek çok geek ve serinin hayranları adına önemli bir detay.

Battle Through Time, Samurai Jack’in Aku ile olan son savaşından hemen öncesindeki zaman dilimi içerisinde geçecek. Jack’i kontrol edeceğimiz video oyununda karakterimizi Aku’ya ulaştıracak ve ettiği intikam yeminini yerine getirmemiz beklenecek. Elbette ki bunun için oyunun sunduğu renkli ve çeşitli karakterler ile çatışarak önümüze çıkan çeşitli silahlardan faydalanmamız gerekecek.

Bu konuya dair yapılan resmi açıklamada, “Oyuncuların güvenilir müttefikler ile düşmanların karşısına çıkmaları sağlanacak. En sevdiğiniz bölümlerden klasik haline gelmiş anları ziyaret edebileceksiniz,” cümleleri yer aldı. Buna ek olarak, “İnsanlığı özgürleştirmek için karanlık bir geleceğe seyahat edeceksiniz. Korkunç canavarlar ile yüzleşmek adına geçmişe dalın. Uzay – zaman boyunca tura çıkmışken kaderinizi arayacaksınız. Savaşta bir düzine farklı silahla donanın ve ustalığınızı geliştirin. Oyun tarzını desteklemek için yeni becerileri keşfedin ve gücünüzü daha da arttırın,” cümleleri ile oyunu kullanıcılara tanıttılar.

Samurai Jack: Battle Through Time Ne Zaman Çıkacak?

Ayrıca dizinin orijinal senaristi Darrick Bachman ve animatörü Genndy Tartakovsky’nin de video oyun projesine dahil olacağı biliniyor. Proje ile alakalı daha fazla detayın 28 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan PAX East 2020 organizasyonunda paylaşılacağı açıklandı. Oyunun resmi olarak satışa sunulması ise tahminlere göre bu yılın yaz aylarında gerçekleşecek.

Dört adet Emmy Ödülü kazanmış olan Samurai Jack dizisinin video oyun uyarlaması öngörülen satış rakamlarına ulaşırsa, belki aynı yapım şirketlerinin üretmiş olduğu diğer çizgi diziler de oyun maceraları ile tekrardan karşımıza çıkabilir. Battle Through Time oyunu hakkında fikirlerinizi ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.