YouTube’da Bulunan En İyi Yerli Stand-Up Gösterileri

0
3478
Yerli Stand-Up İzle
İnternetteki En İyi Stand-Up Videoları

Türkiye’de yavaş yavaş komedi kulüplerinin sayısı artmak ile beraber birbirinden başarılı stand-up komedyenleri sahne almaya başladı. Elbette Türkiye’de stand-up deyince aklınıza ilk olarak Cem Yılmaz gelecektir; fakat Cem Yılmaz’dan sonra da birçok kendine has komedi sanatçısının ortaya çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İşte YouTube’da legal olarak seyredebileceğiniz en komik yerli stand-up videoları…

İÇİNDEKİLER:

6. Tuna Kalınsaz – Merhaba Ben Tuna

BKM Mutfak’ın Açık Mutfak isimli YouTube kanalı sayesinde ismini geniş kitlelere duyuran Tuna Kalınsaz, ilk tek kişilik sahne şovu Merhaba Ben Tuna ile yaklaşık bir saat boyunca eğlenceli vakit geçirmeyi vadediyor. Eğer gündelik meselelere gülüyor ve can sıkıntınızı gidermek için izleyecek bir şeyler arıyorsanız, Tuna Kalınsaz’ın stand-up gösterisine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz!

5. Yusuf Bilal Altıntaş

İlk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye’de stand-up yapmak için sahneye adım atan Diyarbakırlı komedyen Yusuf Bilal Altıntaş, yıllardır oynadığı gösterisini geçtiğimiz ay kişisel YouTube kanalında yayınladı. Şimdilerde yeni bir gösteri için hazırlık yapan komedyen, bu metinden sıyrılıp yepyeni şakalarıyla tekrar Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahneye çıkmak için hazırlıklara devam ediyor.

4. Murat Gençoğlu – Günümü Nasıl Öldürdüm?

Eski bir BKM Mutfak Sahne sanatçısı olan Murat Gençoğlu, özgün kılık kıyafet tarzından iş hayatına, okul yıllarından sosyal hayattaki tespitlerine kadar kahkahalar atacağınız şakaları ile sizleri gülmeye davet ediyor. Eğer genç komedyenlere bir şans vermek istiyorsanız, Murat Gençoğlu yeni kuşağın en iddialı isimlerinden biri diyebiliriz.

3. Kısmet Şov Stand-Up Gösterisi

Yetenekli komedyen Deniz Alnıtemiz tarafından yaratılan alternatif komedi formatı Kısmet Şov’da, birbirinden farklı tarzlardaki komedyenler sırasıyla sahneye çıkarak izleyicilerin fanusa attığı kelimeler ya da sorular üzerine akıllarına gelen şakaları yapıyorlar. Her gösteride farklı komedyenler ile karşılaşacağınız Kısmet Şov’un aynı zamanda bir YouTube sayfası ve bu sayfada belli aralıklarla yayınlanan Kısmet Şov bölümleri bulunuyor. Yukarıdaki pilot bölümün komedyenleri ise Ömer Harmankaya, Caner Omur, Çağla Alkan, Deniz Göktaş, Utku Ergin, Deniz Alnıtemiz’den oluşuyor.

2. Ata Demirer – Tek Kişilik Dev Kadro

Çoğunlukla Eyyvah Eyvah film serisi ile hatırlanan Ata Demirer, bilindiği üzere 2000’li yılların ortalarında düzenli bir şekilde BKM bünyesi altına sahne alıyordu. Dönemi itibariyle Cem Yılmaz ile sürekli karşılaştırılan ve epeyce beğeni toplayan Ata Demirer, Tek Kişilik Dev Kadro gösterisi ile müzikal bir stand-up şovu yaratıyor. Biraz şarkı dinleyeceğiniz, yer yer ustalıklı taklitler ile karşılaşacağınız gösteri yediden yetmişe herkesi güldürmeyi başarıyor.

1. Ata Demirer – Tek Kişilik Dev Kadro 2

Ata Demirer’in ikinci stand-up gösterisi olarak bilinen Tek Kişilik Dev Kadro 2, öncekine benzer bir şekilde yine taklit, müzik ve toplum gözlemleri barındırıyor. Kısa sürede kendi üslubunu yakalamayı başaran Ata Demirer, oldukça incelikli Türkiye manzaraları ile bizleri şehirden şehre yolculuğa sürüklüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.