Arkadaşlarınızla Birlikte Netflix İzleme Uzantısı: Netflix Party

1
911
Netflix Party
Netflix Party Nedir?

Karantina günlerinde sizden uzakta olan bir arkadaşınız ile eşzamanlı olarak Netflix izleyebileceğiniz Netflix Party uygulamasından haberiniz var mı? Google Chrome tarafından desteklenen bu eklenti sayesinde Netflix’inizi arkadaşlarınız ya da aileniz ile paylaşabilir, seçtiğiniz dizi – filmi aynı anda izleyebilir ve önünüze açılan chat ekranı sayesinde anlık sohbet gerçekleştirebilirsiniz!

İÇİNDEKİLER:

Koronavirüsü pandemisi altında evlerinizde kendinizi izole ediyorsanız, uzun bir süredir görüşmediğiniz ve birlikte film izlemeyi hayal ettiğiniz arkadaşlarınız ya da sevgiliniz ile kolayca bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Sanki yan yana film izliyormuş hissi yaratan Netflix Party sayesinde duygularınızı karşı tarafla paylaşabilir, tek başına film izleme deneyimini eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Elbette ki Netflix Party’den yararlanmak için halihazırda katılacak tüm profillerin bir Netflix aboneliği olması gerekmektedir. Netflix kullanmayan bir kişinin dışarıdan eklentiye katılması mümkün olmaz. Bu eklenti yalnızca sizler için ekstra bir sohbet paneli devreye sokar ve anlık fikirlerinizi dile getirmenize olanak sağlar.

Netflix Party uzantısı şu anda sadece Google Chrome internet tarayıcısı üzerinden indirmek üzere açıktır. Dolayısıyla partiye katılmasını istediğiniz tüm arkadaşlarınızın Chrome tarayıcısını indirmesi gerekmektedir. Eğer şu anda bilgisayarınızda Google Chrome yüklü ise aşağıdaki adımları takip ederek Netflix Party’i edinebilirsiniz:

  • 1. Google Chrome üzerinden Chrome Web Mağazası sayfasını açınız.
  • 2. Arama kısmına Netflix Party yazarak uzantı sayfasına giriniz.
  • 3. Chrome’a Ekle butonuna tıklayarak uzantıyı tarayıcınıza yükleyiniz.

Yapmanız gereken işlem yalnızca bu kadar! Tabii aynı şekilde katılım göstermesini istediğiniz arkadaşlarınızın da bu adımları sırasıyla uygulayarak Netflix Party’i indirmesi gerekmektedir. Zor olan kısmı hallettik, şimdi sıra hangi dizi veya filmi seyredeceğinizde… Bu problemi de çözdükten sonra yapmanız gereken tek şey patlamış mısır ve kolanızı hazırlayıp keyfinize bakmak olacaktır!

Netflix Party ile Arkadaşlarıma Nasıl Bağlanırım?

Ortak bir şekilde izlemek istediğiniz filmi de seçtikten sonra bir kişinin makineyi kontrol altına alması gerekmektedir. Bu kişi siz olacaksınız, öncelikle Netflix’e girerek seçtiğiniz filmi açmanız gerekmektedir. Akabinde aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak arkadaşlarınıza bağlanabilirsiniz:

  • 1. İzlemek istediğiniz dizi veya filme giriniz.
  • 2. Sayfada yer alan Netflix Party butonuna tıklayınız.
  • 3. Start the Party butonuna basarak partiyi başlatınız.
  • 4. Netflix Party’nin sizler için oluşturduğu bağlantı linkini kopyalayınız.
  • 5. Canlı sohbet ekranına bağlanmasını istediğiniz arkadaşlarınıza bağlantı linkini gönderiniz.

Evet, artık doya doya arkadaşlarınız ile sosyal izolasyon altında keyifli vakitler geçirebilirsiniz! Hatta iddia ediyoruz ki Netflix Party eklentisi bağımlılık yaratacak ve bu sistemden apayrı bir tat alacaksınız. İyi seyirler diliyoruz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.