La Casa de Papel 4. Sezonu Netflix’te Yayınlandı

2
902
La Casa de Papel
La Casa de Papel 4. Sezonu Netflix’te Yayınlandı

Tüm dünyanın heyecanla izlediği banka soygunu temalı suç dizisi La Casa de Papel, nihayet beklenen dördüncü sezonu ile Netflix platformunda yayına girdi. Alex Pina tarafından yaratılan başarılı dizi yeni sezonu ile Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ile birlikte izlemeye açıldı. İşte La Casa de Papel’in çok konuşulacak 4. sezonu ile ilgili tüm detaylar…

İÇİNDEKİLER:

Money Heist olarak da bilinen Netflix’in orijinal suç dizisi La Casa de Papel, 2017 yılında çıkan nefes kesici ilk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesi oluşturdu. Her yıl yeni bir sezon ile aksatmadan izleyicilerinin karşısına çıkan efsane dizi, bu yıl da engel tanımadı ve yeni sezonunu hayranlarına sundu.

Pek çok La Casa de Papel hayranı, internette ortaya çıkan “La Casa de Papel 4. Sezonu Corona Virüsü sebebiyle ertelenecek,” yönünde haberler almış ve yeni sezona dair beklentilerini tüketmişti. Ancak nihayet Netflix, dizinin hayranlarını oldukça sevindirecek müjdeyi duyurdu. La Casa de Papel’in dördüncü sezonu izlemek isteyenler için tüm bölümleri ile yayına açıldı.

La Casa de Papel 4. Sezonu Tüm Bölümleri ile Netflix’e Eklendi

La Casa de Papel’in 3. sezonunda ne oldu?” diye soruyorsanız; dördüncü sezona başlayacak izleyiciler için kısaca bir özet geçelim. Bilindiği üzere Profesör ve Raquel (Lizbon) ekip arkadaşları ile beraber Berlin’in anısına İspanyol bankasını soymak için buluştu. Bankanın kasasına giren hırsızlar, hazinede depolanan altınları çaldıktan sonra İspanya hükümetinin gizli sırlarını öğrenmek üzere özel bir bölmeye girdiler.

Tüm bu heyecan verici olayların akabinde yeni sezonda Rio karakterinin serbest bırakılıp bırakılmayacağını öğreneceğiz. Ayrıca “LCSP Nairobi öldü mü?” diye merak edenler de bir sene sonunda bekledikleri cevabı almış olacaklar.

La Casa de Papel 4. Sezon

Daha önce İngilizce olmayan bir dizinin dünya çapında büyük yankı uyandırması oldukça nadir görülen bir olaydı. Ancak La Casa de Papel bu algıyı yıkarak İspanya yapımı bir diziyi küresel çaptı adeta fenomen haline getirdi. The New York Times’ın yayımladığı rapora göre dizi 44 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi. Netflix’in vazgeçilmez yapımı La Casa de Papel’in platformda en çok izlenen birkaç diziden bir tanesi olduğu da biliniyor.

Özleyenler ve maceraya kaldığı yerden devam etmek isteyenler için La Casa de Papel 4. sezonu tüm bölümleri Netflix’te yayına açıldı. Her bölümü 40 ila 55 dakika arası bir uzunlukta olan La Casa de Papel’i izlemeden önce yeni sezon bölüm isimlerini incelemenizi tavsiye ederiz. Zira serinin hayranlarının nabzını yükseltmeye yetecek bu bölüm adları, La Casa de Papel’in son sezonunu bir çırpıda bitirmenize yol açacaktır:

  • 1. Bölüm: Oyun Bitti
  • 2. Bölüm: Berlin’in Düğünü
  • 3. Bölüm: Anatomi Dersi
  • 4. Bölüm: Paso Doble
  • 5. Bölüm: 5 Dakika Önce
  • 6. Bölüm: Teknik Nakavt
  • 7. Bölüm: Çadırı Vurmak
  • 8. Bölüm: Paris Planı.

La Casa de Papel’in 4. Sezon Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

La Casa de Papel’in 4. sezon fragman videosuna göz attığımızda hırsızlar kadrosundan herhangi bir eksik ile karşılaşmıyoruz. Hatta Nairobi’yi bile bu tanıtım filmlerinden birinde görmemiz, karakter belki de ölmemiş olabileceği işaret edebilir diye düşünüyoruz.

La Casa de Papel Oyuncuları

Profesör ya da diğer adıyla Salvador Martin (Álvaro Morte), Tokio (Úrsula Corberó), Denver (Jaime Lorente Lopez), Palermo (Rodrigo de la Serna), Nairobi (Alba Flores), Helsinki (Darko Peric), Lizbon (Itziar Ituño), Stockholm (Esther Acebo), Bogotá (Hovik Keuchkerian) ve Marsella (Luka Peros) yani kısacası bütün çete üyeleri yeni sezonda da ekipte görünüyor. Bununla birlikte geçtiğimiz sezon önemli bir rol üstlenmiş olan polis memuru Alicia (José Manuel Poga) da yine dizide rol almaya devam edecek.

La Casa de Papel 5. sezonu gelecek mi,” şeklinde düşünenlere üzücü bir haber vereceğiz. Dizide Stockholm karakterine hayat veren Esther Acebo ve profesör karakterini oynayan oyuncu Álvaro Morte, kişisel Instagram sayfaları üzerinden LCDP’ye veda mektubu niteliğinde birer fotoğraf paylaştı. Ancak yine de resmi elden yapılmış bir açıklama göremiyoruz. Bu sorunun cevabını muhtemelen birkaç gün içerisinde Netflix’ten alacağız.

2 YORUMLAR

  1. […] La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Álex Pina tarafından hazırlanan The Pier dizisi ülkemizde pek fazla bilinmese de dünyada büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Sürükleyici bir dizi arayışındaysanız büyük bir gizemin ortasına düşmeye hazır olun. The Pier konusu itibariyle intihar eden kocasının sırrını çözmeye çalışan yüksek sınıf mensubu bir kadının dram yüklü hikayesini anlatıyor. […]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.