Emilia Clarke, Neden Google Kullanmadığını Açıkladı!

1
799
Emilia Clarke
Emilia Clarke, Neden Google Kullanmadığını Açıkladı!

HBO yapımı Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakteriyle popülerlik elde eden Emilia Clarke, verdiği bir demeçte başarısının sırrını açıkladı. Body and Soul dergisinin yönelttiği bir kariyer sorusuna, başarısının en büyük nedeni olarak Google kullanmaması olduğunu ifade etti.

2011 – 2019 yılları arasına 8 efsane sezon sığdırmayı başaran Taht Oyunları dizisi, oyuncu kadrosunda yer alan pek çok ‘no name’ ismin kariyerlerini ileri taşımaya fayda sağladı. Dizide ejderhaların annesi Khaleesi karakterine hayat veren Emilia Clarke, daha sonra rol aldığı Terminatör: Genisys (2015), Senden Önce Ben (2016) ve Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi (2018) filmleriyle de başarısının tesadüf olmadığını ispatladı.

Emilia Clarke

Khaleesi performansıyla Scream En İyi Kadın Oyuncu Çıkış Performansı Ödülü, SFX En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ve daha pek çok ödüle layık görülen Clarke, geçtiğimiz günlerde Body and Soul dergisi ile yaptığı bir röportajda çok konuşulacak bir açıklamaya sebep oldu.

Emilia Clarke, Google’da Kendini Aratmıyor!

Body and Soul, 33 yaşındaki güzel ve yetenekli oyuncuya, şöhretle nasıl başa çıktığını sordu. Bunun üzerine Clarke, “Ben asla Google kullanmıyorum, hiçbir şeye bakmıyorum ve kendimi de aratmıyorum,” açıklamasında bulundu.

Bu durum benim için şöhret ve başarısızlıklar ile başa çıkmak konusunda bir başarı reçetesi oldu. Taht Oyunları’nın ilk yılından sonra ve özellikle de geçirdiğim beyin kanamalarımdan sonra hiçbir yorumu okumamayı çok erkenden öğrenmiş oldum,” diye devam etti.

Emilia Clarke

Geçmiş yıllarda yoğun kaygı ve panik ataklar geçiren Emilia Clarke, başarı ve başarısızlık kavramları üzerine son olarak şu cümleleri ekledi: “Kendinize değer verme duygunuzu diğer insanların başarı olarak tanımladıkları şeyler ile ilişkilendirmemeye çalışırsanız, bunu insanların başarısızlık olarak tanımlayabilecekleri şeylerle ilişkilendirmemeniz gerekiyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.