IOS Ekran Video Kaydı | Iphone, Ipad

0
1687
Ios İşletim Sistemine Sahip Apple Ürünleri Iphone ve Ipad İçin Program Kullanmaya Gerek Kalmadan Ekran Video Kaydı Alma

Apple ürünlerinden ios işletim sistemine sahip iphone ve ipad, yeni, modellerinde ekran fotoğrafı almak neredeyse herkes tarafından bilindiği halde ekran video kaydı alma konusunda ciddi sıkıntılar yaşanabiliyor. TeknolojiDefteri sponsorlu bu yazının içeriği belli bir modelin üstündeki Apple Iphone ve Ipad ürünlerinde ekran video kaydının ek bir program, uygulama veya aplikasyona ihtiyaç duymadan nasıl yapılabileceği hakkında.

Apple Ios İşletim Sistemine Sahip Ürünleri Iphone ve Ipad İçin Program, Aplikasyon, Uygulama Kullanmaya Gerek Kalmadan Ekrandan Video Kaydı Almak

IOS 11 ve Üzeri Güncellemesi Zorunlu

Iphone ve ipad ekranı üzerinden video yapılabilmesi için her şeyden önce cihazın işletim sisteminin IOS’un 11. veya daha üst sürümüyle güncellenmiş olması gerekiyor.

Apple ios İşletim Sistemli Iphone ve Ipad Üzerinden Ekran Video Kaydı Almak İçin Ios 11 ve Üzeri Güncel Sürüm Yüklü Olmalı

Denetim Merkezine Erişim

Apple cihazında yer alan “Ayarlar” aracılığıyla Denetim Merkezi’ne Erişim sağlanmalı. Denetim Merkezi’ne erişim sağlandıktan sonra “Ekran Kaydı” kısayolunu eklemek mümkün hale geliyor.

Bu aşamadan sonrası kolay biçimde devam ettirilebiliyor. Aşamaları sırasıyla, detaylı ve fotoğraflı anlatımıyla görmek için TeknolojiDefteri’ni inceleyebilirsiniz.

Kaynak: TeknolojiDefteri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.