Hypnosquid | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

0
954
Hypnosquid Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

Her sezon birbirinden göz alıcı birçok süperyatın listelenmesine şahit oluyoruz. Listelenen süperyatlar çoğu zaman tasarım aşamasında dikkatleri çekiyor. Tasarım aşamasında çizimleriyle dahi dikkat çekebilen çoğu süperyat klasik, devrimsel, ilginç ve radikal özellikleriyle ön plana çıkıyor. Hypnosquid isimli süperyat tasarım aşamasında dahi dikkat çeken süperyatlardan biri. Hypnosquid, en son süperyat tasarımları arasında dikkat çeken en çarpıcı modellerden.

Süperyat, İtalyan tasarımcı Roberto Curtó tarafından tasarlandı. Curto’nun son süperyat tasarımı olan Hypnosquid, SuperYachtsMonaco iş birliğiyle geliştiriliyor.

Roberto Curtó Süperyatı Mürekkep Balıklarından İlham Alarak Tasarladığını Belirtiyor.

Alışılmadık tasarımlarla adından sık söz ettiren Roberto Curtó tasarladığı son süperyat için ilhamını mürekkep balıklarından aldığını belirtiyor. Mürekkep balıklarının karekteristik özelliklerini Hypnosquid ile yansıtıyor.

Hypnosquid’in Dış Tasarımı ve “Zarif, Hızlı, Kıvrak” Oluşuyla İlhamını Mürekkep Balıklarından Aldığı İlk Andan Anlaşılıyor.

Dış tasarımı ve “zarif, hızlı, kıvrak” oluşuyla Hypnosquid’in ilhamını mürekkep balıklarından aldığı ilk andan anlaşılıyor.

Hypnosquid İsimli Süperyatın Tasarımında En Dikkat Çeken Özellik Mürekkep Balığının Gözlerini Andıran Led’li Pencereler.

Dış tasarımın en dikkat çekici özelliklerinden biri LED’li pencereler. Hypnosquid’in LED pencereleri ana güvertenin en önemli kısmını oluşturuyor ve mürekkep balığının gözlerini sembolize ediyor.

Roberto Curtó Hypnosquid’in Sahibi İçin İki Katlık Özel Bir Dubleks Tasarladı.

Roberto Curtó, Hypnosquid’in sahibi için iki katlık özel bir dubleks tasarladı. Misafir kabinlerini ise 10 kişiye kadar ağırlayabilecek şekilde tasarladı.

Hypnosquid, Roberto Curtó’nun Son Süperyat Tasarımı.

Hypnosquid’in içindeki sahibi için hazırlanan dublekste bir salon ve kütüphane de bulunuyor.

Kaynak: Roberto Curtó’s 63m superyacht concept

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.