Vodafone TV’nin İlk Orijinal Dizisi Belli Oldu: Kafa Doktoru

1
937
Kafa Doktoru
Vodafone TV’nin İlk Orijinal Dizisi Belli Oldu: Kafa Doktoru

Dijital streaming platformları arasına iddialı bir giriş yapmayı planlayan Vodafone TV, Kafa Doktoru adlı ilk orijinal mini dizisinin çekimlerine başladı. Toplamda 9 bölüm olarak izleyicilere sunulması planlanan komedi dizisi, önümüzdeki haftalarda yayına sunulacak.

Diplomasız bir psikoloğun eğlenceli maceralarını seyredeceğimiz Kafa Doktoru, Vodafone TV platformunun ilk yapımı olarak izleyicilerin huzuruna çıkmaya hazırlanıyor. İncelikli bir mizaha ve üsluba sahip olduğu konuşulan projenin yapımcı ve yönetmen koltuğunda Ozan Özcan, senarist olarak ise Uğraş Güneş yer alıyor.

Dizinin başrol koltuğunda kimin yer alacağı şu anda kamuoyu ile paylaşılmadı. Ancak tahminlere göre, ilk yönetmenlik tecrübesini gösterecek olan Ozan Özcan’ın dizinin başrolünde de yer alabileceği düşünülüyor. Daha önce oyunculuk performanslarını Moral Bozukluğu ve 31 (2010), Hayalet Dayı (2015) ve Yaktın Beni (2015) gibi sinema filmlerinde göstermiş olan Özcan, yine usta komedi yeteneğini ekranların önünde seyircisine kanıtlayabilir.

Hayalet Dayı (2015) – Ozan Özcan ve Caner Özyurtlu

Merakla beklenen dizinin yaratıcısı Ozan Özcan, “Kafa Doktoru’, her bölüm farklı oyuncuların yer aldığı eğlenceli bir komedi dizisi. Merdivenaltı psikolog ‘Kafa Doktoru’, şehir hayatının yorduğu kafası bozukların derdine kendince çare buluyor. Böyle yaratıcı bir projeyi sektörün öncülerinden Vodafone TV ile gerçekleştirmenin heyecanı içindeyiz,” açıklamasında bulundu.

Kafa Doktoru’nun Konusu Nedir?

Kafanız mı bozuk? Gelin düzeltelim!” mottosu ile hareket eden Kafa Doktoru projesi, küçük bir mahalle arasında psikolog kliniği açan Kafa Doktoru’nun, kafası sıkıntılarla meşgul bir dolu insana derman olma mücadelesini oldukça esprili ve keyifli bir biçimde anlatıyor.

Kafa Doktoru’nun yayınlanacağı mecra ve içeriği ile alakalı birtakım ayrıntılar dile getiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şu demeçlerde bulundu:

Günümüzde internet kullanımının artmasıyla video ve TV izleme alışkanlığı da dijitale kayıyor. Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunuyoruz. Bu kapsamda, Vodafone TV’nin dijital dizi platformları arasına katılacak olmasından heyecan duyuyoruz. Vodafone TV’ye özel çekilecek 9 bölümlük komedi dizisi ‘Kafa Doktoru’nu müşterilerimiz istedikleri zaman istedikleri yerden izleyebilecek. ‘Kafa Doktoru’nun sıradışı hikâyesi ile ilgi çekeceğine inanıyoruz. Vodafone olarak, geleceğin heyecan verici dünyasına müşterilerimizle birlikte hazırlanırken onlara yenilikçi ve zenginleştirilmiş içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy

Kafa Doktoru Dizisi Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

21 Ocak tarihinde çekimleri başlayan dizinin 22 Şubat 2020 Cumartesi günü yayına verilmesi bekleniyor. Ancak bu proje Vodafone TV’nin ilk işi olacağı için dizinin 9 bölümünün bir kerede yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz bilinmiyor.

Dizi Vodafone TV’nin uygulama ve web sitesi üzerinden yayınlanacak. iOS telefon ve tabletler için App Store, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletler için ise Google Play Store mağazalarından Vodafone TV’yi indirerek 1 aylık deneme sürümünden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Vodafone kullanıcısıysanız ücretsiz olarak platformdan yararlanabileceğiniz paketler de mevcuttur.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.