Jennifer Lopez Yılın Moda İkonu Ödülü’ne Layık Görüldü

0
1442
Jennifer Lopez, CFDA, Amerika Moda Tasarimcilari Konseyi, Tarafından Yılın Moda İkonu Ödülü'ne Layık Görüldü.

Bu sene Jennirfer Lopez’in senesi oldu. Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi tarafından “Yılın Moda İkonu” ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz senelere kıyasla bu sene pek çok konuda daha öne çıkan Jennifer Lopez özellikle giydikleriyle gündemdeydi. Sene boyunca manşetlerden eksik olmayan Lopez ne giyse yazıldı.

Jennifer Lopez stiliyle çok uzun zamandır dikkatleri üstüne çekiyor. 2000 yılında bir gecede stil ikonu oldu ve o gün bugündür tahtını çok iyi şekilde koruyor.

42. Grammy Ödülleri

Jennifer Lopez 2000 yılında Versace imzalı ipek şifon yeşil bir elbise giyerek katıldığı Grammy Ödülleri’ne damga vurmuştu. Bir gecede stil ikonu haline gelmişti.

2000 yılında Grammy Ödülleri’ne Versace imzalı ipek şifon yeşil bir elbise giyerek katılmıştı. Jennifer Lopez’i bu elbise ve onu böylesine taşıyabilmesi bir gecede stil ikonluğuna taşımaya yetmişti. Lopez, o günden bugüne tahtını çok iyi şekilde muhafaza etmeyi başardı. Tahtını muhafaza etmekle yetinmeyip her defasında öne geçmeye ve kendiyle yarışmaya devam etti. Bu yüzden çıtayı hep daha da yükseltti.

Second Act Galası

Jennifer Lopez Second Act filminin galasında Giambattista Valli imzası taşıyan şeker pembesi bir elbise giymişti.

Jennifer Lopez’in 20 sene sonra bu ödüle layık görülmesi geç kalınmış bir karar gibi duruyor. Ne kadar geç kalınmış bir karar gibi dursa da son iki seneyi değerlendirince “yılın moda ikonu” seçilmesi için aslında en uygun zaman olduğu anlaşılıyor. Örnek vermek gerekirse Jennifer Lopez, Second Act filminin galasında giydiği elbiseyle tüm dikkatleri üstüne çekmişti. Galaya damga vuran bu elbise Giambattista Valli imzası taşıyan şeker pembesi bir elbiseydi.

61. Grammy Ödülleri ve Oscar Gecesi

Jennifer Lopez 61. Grammy Ödülleri Gecesinde Taktığı Şapkayla İz Bırakmıştı.

Jennifer Lopez’in bu sene giydikleriyle en çok ses getirdiği anlardan biri de 61. Grammy Ödülleri’nde yaşandı. Gecede taktığı şapkayla iz bıraktı. Lopez’in ses getirdiği başka bir an da Oscar gecesiydi. Giydiği elbise Oscar gecesinde herkesin dikkatini üstünde toplamasını sağlamıştı.

CFDA Yılın Moda İkonu Ödülü

Jennifer Lopez Bu Sene Gerçekleştirilen Oscar Gecesinde Giydiği Kıyafetle de Dikkatleri Üstünde Toplamıştı.

Senelerdir giydikleriyle getirdiği büyük ses ve çizdiği güçlü kadın imajı sonrasında CFDA ödül için en uygun zaman olduğuna karar verdi. Pharrell Williams, Beyoncé, Naomi Campbell ve Rihanna gibi isimlerden sonra ikonluk ödülü Lopez’e verildi.

Jennifer Lopez’in layık görüldüğü prestijli “Yılın Moda İkonu” ödülü haziran ayında gerçekleştirilecek törenle Lopez’e takdim edilecek.

Kaynak: INDEPENDENT.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.