Ricky Gervais İmzalı After Life Dizisi 2. Sezonuyla Netflix’te!

1
890
Ricky Gervais After Life Dizisi
After Life Dizisi Hakkında Tüm Detaylar

Ricky Gervais’in yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği After Life dizisi heyecanla beklenen ikinci sezonu ile Netflix platformuna yüklendi. İlk sezonu oldukça büyük beğeni toplayan kara komedi dizisi, altı bölümden oluşan yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıktı. İşte After Life’ın yeni sezonu hakkında tüm merak edilenler…

İÇİNDEKİLER:

İngiliz mizahının en başarılı temsilcilerinden bir tanesi olan Ricky Gervais başta The Office dizisi olmak üzere Derek, Life’s Too Short ve Extras gibi birbirinden kaliteli dizilerle komedi izleyicilerini güldürmeyi başardı. Bunun yanı sıra bilindiği üzere Garvais’in Hayalet Şehir, Yalanın İcadı ve David Brent: Life on the Road gibi oldukça kaliteli komedi filmlerinde de imzası bulunuyor.

Son zamanlarda yaptığı sıra dışı ve sert konuşmaları ile bilinen Ricky Gervais, bunun yanı sıra 2018 yılında yayınladığı Humanity adlı stand-up gösterisi ve Netflix yapımı After Life dizisi ile izleyicilerini kahkahalara sevk etmeye devam ediyor. Eğer yüksek tonlu sulu komedi dizilerinden sıkıldıysanız, After Life’ın yumuşak mizahı ve sakin üslubu muhtemelen çok hoşunuza gidecektir. Zira pek çok eleştirmen After Life’ın Netflix tarafından üretilen en iyi komedi projelerinden biri olduğunu düşünüyor.

After Life Dizisi Konusu

After Life Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Küçük bir kasabada mutlu mesut bir şekilde hayatını sürdüren Tony’nin karısının kanser sebebi ile hayatını kaybetmesinden sonra intihar düşüncesine sürüklendiğini görüyoruz. Ricky Gervais tarafından canlandırılan Tony karakteri büyük bir depresyonun içerisinde, çevresindeki tüm insanlara karşı umursamaz ve kötü davranışlar sergilemektedir. Ancak Tony’nin arkadaşları onu bu buhranlı kafa yapısından uzaklaştırmaya ve yeniden hayata tutunmaya çalışmasına destek olurlar.

Gülsem mi, ağlasam mı, psikolojisine gireceğiniz After Life 1. sezonu itibariyle izleyenleri duygudan duyguya sürükleyerek başarısını tam anlamıyla ortaya koydu. Şimdi ise After Life 2. sezonu tüm bölümleri ile Netflix’e eklenerek izlemek isteyenlere kapısını araladı. Yukarıda da fark ettiğiniz üzere After Life’ın konusu biraz karanlık görünse de içerik olarak oldukça kendine has bir üslup benimsedi ve ortaya harikulade bir seyirlik anlatım çıktı.

İçeriğinde bolca komedi ve dram ögesi bulunan Netflix dizisi Alter Life oyuncu ekibi ile de büyük bir dikkat yarattı. Başrolünü Ricky Gervais’in üstlendiği yapımda usta komedyene Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, Tim Plester, Paul Kaye, Penelope Wilton, Tommy Finnegan, David Bradley ve Ashley Jensen gibi yetenekli isimler eşlik etti.

Ancak After Life’ın 2. sezonu izleyen takipçilerin de kolaylıkla fark edeceği üzere bir oyuncu dışında tamamen aynı kaldı. After Life’ın ilk sezonunda Julian karakterini canlandıran oyuncu Tim Plester, dizide gördüğümüz malum nedenden ötürü ikinci sezonda yer almadı.

Netflix After Life Dizisi Oyuncuları

After Life’ın 3. Sezonu Çıkacak Mı?

Dizinin ikinci sezonunun yanına girmesi ile beraber pek çok Ricky Gervais hayranı hızlıca After Life yeni sezon bölümlerini tüketti. Bunun üzerine gözler “After Life’ın 3. Sezonu çekilecek mi,” sorusuna çevrildi. Açıkça söylemek gerekirse pek çok Gervais hayranı, alışık oldukları üzere komedyenin üçüncü bir sezon çekmeyeceğini düşünüyor. Ancak mevzubahis After Life olunca ve söz konusu dağıtımcı Netflix olunca işler değişebilir.

Şimdilik After Life’ın yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceği ile alakalı resmi bir açıklama yer almıyor. Fakat pek çok After Life izleyicisine dizi en az bir sezon daha çekilecek. Zira açık kalan kapıları kapatmak adına Ricky Gervais’in en azından bir sinema filmi ile After Life’ı canlandıracağı düşünülüyor.

After Life Dizsii Yeni Sezon

Şu anda After Life iki sezon ve toplam 16 bölümü ile izlemek isteyenler için Netflix platformunda yer alıyor. Her bölümü yaklaşık 25 dakika uzunluğunda olan kara komedi dizisi hem gülmek hem de ağlamak isteyen seyircilere güzel saatler vadediyor. Ailecek oturup bir çırpıda bitirebileceğiniz dizi ile ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İyi seyirler dileriz!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.