Hakan: Muhafız 3. Sezonunda Corona Virüsünü Konu Alacak!

0
1184
Hakan: Muhafız
Hakan: Muhafız 3. Sezonunda Corona Virüsünü Konu Alacak!

Türkiye’nin ilk orijinal Netflix dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) merakla beklenen 3. sezonu için ilk fragmanını sevenleriyle paylaştı. Bilim kurgu, fantastik, drama ve aksiyon ögeleri ile süslenmiş yapım yeni sezonda pek çok değişiklik içerecek. İşte Hakan: Muhafız’ın yeni sezonuyla alakalı tüm detaylar…

Hakan: Muhafız 3. Sezonuyla İzleyici Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor!

14 Aralık 2018 tarihinde ilk sezonu ile seyirci karşısına çıkan The Protector, yalnızca ülkemizde değil, dünya çapında büyük bir yankı uyandırarak beğeni toplamıştı. İlk iki sezonu çok konuşulan dizi nihayet yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Coronavirüs, Hakan: Muhafız’a Konu Oldu!

Yeni sezonun ilk fragmanına göz attığımızda, Muhafız kanı taşıyan Hakan’ın abisi için İstanbul’u kurtarmak üzere bir savaşa girmeye hazırlandığını görüyoruz. Bunun yanında şehre sıçrayan korkunç bir virüs, tüm halkı ölüm ile tehdit ediyor. Bu durumda Hakan’ın panzehir üretmek için Nisan’ı bulması ve şehri kurtarması gerekiyor.

Fragmanda gördüğümüz virüs detayını Korona Virüsü ile ilişkilendirmek belki de pek doğru olmaz. Hele ki bu sezonun aylar öncesinde çekilmiş olduğunu düşünürsek epey saçma bir fikir olacaktır. Ancak Netflix’in bir pazarlama stratejisi geliştirerek belki de daha ileri bir tarihte yayınlanacak olan 3. sezonu Coronavirus bağlantısı nedeniyle erken tarihe çekmiş olabileceği düşünülüyor.

Hakan: Muhafız, 3. Sezonda Corona Virüsü’nü Konu Alacak!

Taner Ölmez ve Funda Eryiğit, Hakan: Muhafız Kadrosunda!

Son zamanlarda Mucize Doktor isimli dizide otistik bir doktor olan Ali’ye hayat veren Taner Ölmez, Hakan: Muhafız’ın yeni sezonunun ilk sürpriz ismi oldu. Bir diğer isim ise daha önce karşımıza Yok Artık (2015), Limonata (2015) ve Tereddüt (2016) gibi yapımlar ile çıkan Funda Eryiğit oldu. Bu iki karakter dizide Hakan’a yardım edecek olan Sadık Olanlar ekibinde yer alacak.

Taner Ölmez, Hakan: Muhafız Kadrosunda!

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu yine ilk iki sezonda canlandırdığı karakterleri ile diziye devam edecekler. 6 Mart 2020 tarihinde ekranlara gelecek dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan diğer isimler ise Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner olarak açıklandı.

Çağatay Ulusoy, Hakan: Muhafız

Nilüfer İpek Gökdel’ın 2018 yılında kaleme aldığı Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı romanda uyarlanan Hakan: Muhafız, yeni sezonunda 10 bölüm yayınlayacak. Ayrıca dizinin Netflix tarafından 4. sezon onayı aldığını da sevenlerine hatırlatalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.