MediaMarkt, Vatan Computer ve Teknosa Mağazalarını Kapatma Kararı Aldı

0
935
Büyük Teknoloji Marketleri Bütün Mağazalarını Kapatma Kararı Aldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü enfeksiyonu sebebiyle ülkemizde bulunan MediaMarkt, Vatan Computer ve TeknoSA mağazalarının belli bir süre fiziksel mağazalarını kapatacağı öğrenildi. Türkiye’de dört bir yandan #EvdeKal çağrıları yapılırken, büyük teknoloji mağazaları da bu konuda üzerine düşeni yaptı ve çalışanlarının sağlığını göz önünde bulundurdu.

İÇİNDEKİLER:

Dünya ekonomisini oldukça derinden yaralayan COVID-19 salgını, uluslararası çapta pek çok etkinliğin gerçekleşmesinin önüne geçti. GDC, MWC, Facebook F8 Konferansı, Google I/O 2020 gibi birçok etkinlik peş peşe iptal edilme kararı açıklarken; firmalar da bu konuda üzerine düşen görevleri yapmaya başladı. Şu anda birçok teknoloji şirketi çalışanlarını evden iş yapmaya teşvik etmeye devam ediyor.

Türkiye’de ise bunun karşılığı olarak büyük çaplı önlemler yeni yeni alınmaya başlarken; büyük teknoloji marketi zincirleri fiziksel mağazalarını bir müddet durduracağını ifade etti. Bu sayede hem personellerinin hem de müşterilerinin sağlığını kontrol altına alarak üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirdiler.

MediaMarkt, Vatan Computer ve TeknoSA Bir Süreliğine Sadece Online Olarak Hizmet Verecek

Türkiye’nin en önemli üç teknoloji şirketi MediaMarkt, Vatan Computer ve TeknoSA aynı gün içerisinde; büyük ihtimalle ortaklaşa alınmış bir karar doğrultusunda, fiziksel mağazalarını kapatarak çevrimiçi olarak satışlarına devam edeceklerini açıkladılar.

MediaMarkt Türkiye, ‘Bizim İçin Değerlisiniz’ başlığı altında takipçilerine şu açıklamalarda bulundu: “Değerli müşterilerimiz, tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisine alan ve COVID-19 olarak adlandırılan Koronavirüs sonrası MediaMarkt olarak ülke genelinde hizmet verdiğimiz tüm mağazalarımızı 22 Mart Pazar gecesinden itibaren geçici bir süreliğine kapatma kararı aldık. MediaMarkt ailesi olarak bu süreci hep birlikte atlatacağımıza inancımız tam. Hepimizin çok tedbirli olması gereken bu günlerde siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç duyacağı tüm elektronik ürünler için web sitemiz ve telefon hattımızda hizmetinizdeyiz! Sağlıklı günler dileriz.

https://www.instagram.com/p/B-AOtRxpIoZ/

Vatan Bilgisayar, yahut diğer adıyla Vatan Computer, en kısa sürede yeniden döneceklerine dair şu sözü verdi: “Değerli müşterilerimiz ve çalışanlarımız; Covid-19 (Koronavirüs) ile ilgili ülkemizde vaka sayılarının artması sebebiyle 22.03.2020 Pazar gecesinden itibaren tüm mağazalarımızın faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı aldık. Teknoloji ihtiyaçlarınızı web sitemiz aracılığı ile karşılamaya devam edeceğiz. Hepimiz için sağlık diliyor, en kısa sürede mağazalarımızda tekrar buluşmak üzere diyoruz.

https://www.instagram.com/p/B-AAyjuDxzg/

Bizim İçin Önemlisiniz’ diye söze başlayan Teknosa ise şu cümleleri paylaşarak sağlıklı günler temennisinde bulundu: “Değerli Müşterilerimiz, çalışanlarımızın, sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı ve güvenliği birincil önceliğimiz. Bu doğrultuda ülkemizdeki Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı mücadeleye tam destek vermek için pazar gecesi itibarıyla Türkiye genelindeki tüm mağazalarımızın faaliyetine geçici süre ile ara veriyoruz. İhtiyaç duyduğunuz teknoloji ürünlerini ve hizmetlerini kesintisiz olarak web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden her zaman olduğu gibi hızla sunmaya devam edeceğiz. En yakın zamanda mağazalarımızda yeniden bir araya geleceğimize inanıyor, hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

https://www.instagram.com/p/B9_tDYogTk9/

Şu anda MediaMarkt, Vatan Computer ve Teknosa mağazalarının ne zaman yeniden müşterilere kapılarını açacağı bilinmiyor. Ancak Corona Virüsü enfeksiyonu konusunda kalıcı bir çözüm bulunduğu ve personel ve vatandaşların sağlık tehlikesi ortadan kalktığı taktirde; mağazaların hız kesmeden dönüş yapacağı bekleniyor.

Elektronik bir cihaz satın almak ya da incelemek istiyorsanız bunu bir süreliğine evinizden çıkmadan, internet üzerinde de gerçekleştirebilirsiniz. MediaMarkt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa’nın oldukça kullanışlı ve işlevsel online satış mağazalarının bulunduğunu; ayrıca hızlı bir şekilde teslimat sağladıklarını da hatırlatmak isteriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.