Netflix’in Yeni Aksiyon Filmi Extraction Yayınlandı!

1
995
Extraction
Chris Hemsworth’un Extraction Filmi Netflix'te!

Chris Hemsworth’un başrolünü üstlendiği yeni aksiyon filmi Extraction, nihayet Netflix platformunda yayına sunuldu. Sam Hargrave tarafından çekilen nefes kesici yapım izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. İşte Extraction filmi hakkında tüm merak edilen detaylar…

İÇİNDEKİLER:

2009 yılında oyunculuk kariyerine J.J. Abrams’ın Star Trek serisinde George Kirk karakterine hayat vererek başlayan Chris Hemsworth, kısa zamanda büyük bir başarı yakalayarak Hollywood’un sayılan isimleri arasında yerini aldı. Marvel filmlerinde Thor karakterini canlandıran yetenekli genç aktör, başta Thor filmi olmak üzere Yenilmezler: Ultron Çağı, Doctor Strange, Avengers: Infinity War gibi süper kahraman filmlerinde rol aldı. Ayrıca Thor: Ragnarok filmi ile adını daha geniş kitlelere yaymayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Netflix’e eklenen Extraction filmi ile yeniden kitlesiyle buluşan Hemsworth, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenerek büyük bir başarıya imza attı. Senaryosu Joe Russo tarafından yazılan Extraction’ın yönetmeni Sam Hargrave, filmin hikayesini yıllar önce okudu. Ancak somut olarak fikri pratiğe dökmeleri Avengers: Endgame filmi çekimlerinin akabinde, Hemsworth ile tanışmalarından sonra gerçekleşti. Nihayetinde heyecan uyandırıcı aksiyon filmi Extraction Netflix platformuna eklendi.

Extraction Filmi Konusu

Extraction Filminin Konusu Nedir?

Extraction filmi konusu itibariyle silah satıcılarının ve kaçakçıların kontrolü ellerine aldıkları acımasız bir dünyada, Hindistan’ın en korkunç uyuşturucu imparatorunun oğlu Ovi Mahajan’ın kaçırılmasını anlatıyor. Bu uğurda paralı asker olarak görev yapan Tyler Rake, Bangladeş’e giderek küçük çocuğun hayatını kurmaya yönelik zorlu maceranın içine dalıyor.

Chris Hemsworth’un içinde yer aldığı zorlu sahneler ve ileri düzeyde gösterdiği performansları izleyiciler ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenildi. Övgü dolu mesajlar ile bahsedilen film son yılların en önemli aksiyon filmleri arasında kabul edildi. Bunun yanı sıra filmdeki gerilim dozu yüksek sahneler de yine aynı şekilde büyük bir kesim tarafından hayranlık uyandırdı.

Extraction oyuncu kadrosu çoğunlukla süper kahraman filmlerinden alıştığımız bir ekip ile karşımıza çıkıyor. Filmin başrolünde Chris Hemsworth’u görürken başarılı oyuncuya Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi ve David Harbour gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Extraction 2 Devam Filmi

Extraction’ın Devam Filmi Netflix Tarafından Doğrulandı!

24 Nisan günü Netflix’te yayına açılan Extraction’ın seyirciler tarafından çok beğenilmesi ile birlikte yapım şirketi hemen ikinci bir filmin hazırlıklarına başladı. Film henüz ilk günlerinde dünya çapında 100 milyon izleyicinin üzerinde bir izleme oranına ulaştı. Tyler Rake karakterinin ilk kez karşımıza çıktığı yapım, anlaşılan o ki son olmayacak ve büyük olasılıkla daha birçok film ile serinin devamı getirilecek.

Yine Joe Russo tarafından yazılan devam filmi, büyük olasılıkla Extraction 2 ismi ile yeniden Netflix ağında izlemeye açılacak. Şimdilik yazımı ve geliştirilme süreçleri devam eden filmde Extraction evreni çok daha geniş bir şekilde kameralara yansıtılacak. Hatta bu filmlerin Tyler Rake’in öykülerinden çıkıp bambaşka maceralara konu olacağını da tahmin etmek güç değil. Çok yüksek olasılıkla Extraction’ın yeni filmi için en geç gelecek yıl çekimlere ve post prodüksiyon çalışmalarına başlanacak.

Extraction filmi izlemek isteyenler için şu anda Netflix platformunda yaklaşık 2 saatlik bir uzunluk süresi ile seyircileri bekliyor. Eğer bir Netflix aboneliği sahibi iseniz şu bağlantıya tıklayarak Extraction’ı izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz! ?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.