Netflix Roulette Nedir ve Nasıl Oynanır?

1
2156
Netflix Roulette
Netflix Roulette Nasıl Kullanılır?

Netflix’te hangi diziyi veya filmi izleyeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız Netflix Roulette adlı yapay zeka algoritmasını kullanabilirsiniz! Eğlenceli bir Netflix Ruleti oynayarak istediğinize ve beklentinize en uygun içerik karşınıza çıkacaktır. İşte Netflix Roulette’le ilgili tüm merak edilenler…

İÇİNDEKİLER:

Dünyanın en yaygın şekilde kullanılan dijital film izleme sitesi Netflix, her geçen gün eklediği yeni içerikleri ile kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunuyor. Bununla birlikte biz kullanıcılar, Netflix’te içerik seçmek konusunda oldukça zor anlar yaşayabiliyoruz. Hatta öyle ki bazen hangi filmi seçeceğimizi düşünmek bile saatlerimizi alabiliyor, film izlemek ile ilgili tüm isteğimiz alt üst olabiliyor.

Tam da bu noktada Netflix Roulette uygulaması devreye giriyor. İsminden de anlaşılabileceği üzere Netflix Ruleti, sizler için çarkı çeviriyor ve isteğinize en uygun içeriği karşınıza çıkartıyor. Yapay zeka destekli bir algoritma ile çalışan rulet oyununu başlatmak için ilk olarak kişisel tercihlerinizi belirlemeniz gerekiyor. Akabinde kendinizi Netflix Roulette’nin kollarına gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Netflix Roulette nasıl kullanılır, bilmiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek size özel dizi veya filme kolaylıkla ulaşabilirsiniz:

  1. İnternet tarayıcınızı açın ve şu bağlantıya tıklayarak adresine gidin.
  2. Karşınıza çıkacak arayüzde yer alan Genre kısmında aradığınız içerik türünü seçin.
  3. Type kısmında bulunan Movies ve TV Shows seçeneklerinden dizi mi yoksa film mi aradığınızı işaretleyin.
  4. IMDb penceresinde özel olarak aradığınız bir IMDb puanı var ise belirleyin: Örneğin IMDb 7 ve üzeri gibi…
  5. Spin butonuna tıklayın.
  6. Sağ tarafta sizin için çıkan dizi veya filmi göreceksiniz. Hemen izlemek için Watch Now butonuna tıklayarak Netflix’e gidin.

Eğer doğrudan rastgele bir dizi ya da film izlemek istiyorsanız Netflix Roulette sayfası üzerinde hiçbir seçeneğe dokunmadan direkt Spin butonuna basarak da otomatik bir öneri ile karşılaşabilirsiniz.

Netflix Roulette Nasıl Kullanılır

Roulette Sayfasında Netflix Dışındaki Dijital Platformlar Nasıl Seçilir?

Netflix Roulette aplikasyonu olağanüstü bir şekilde Netflix’in haricinde daha pek çok dijital streaming ağına da yer vermektedir. Bu sayfadan 70’in üzerindeki dijital film izleme platformu için dizi – film tavsiyeler almak mümkün. Bunun için yapmanız gereken işlem aşağıdaki sırayla gerçekleştirilmelidir:

  1. Netflix Roulette sayfasını açın.
  2. Üst kısımda yer alan Add More Services butonuna tıklayın.
  3. Ücretsiz Hizmetler, Abonelik Hizmetleri ve TV Kanalları olarak üçe ayrılan bir liste ile karşılaşacaksınız.
  4. Disney+, Apple TV+, Hulu, HBO, Mubi gibi platformlardan izlemek istediğiniz kanalları seçerek Next tuşuna basın.
  5. İçerik tavsiyesi almak için formu doldurarak Spin butonuna tıklayın.
Netflix Ruleti

Evet, artık bu sayede onlarca platform üzerinde içerik izlerken hiçbir şekilde vakit kaybetmeyeceksiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf elde edecek hem de pişman olmayacağınız dizi / filmler izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz! ?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.