Kara Komedi Dizisi Dead to Me, 2. Sezonu ile Netflix’te!

1
801
Dead to Me
Dead to Me Yeni Sezonuyla Netflix Platformunda!

Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyicisiyle buluşan kara mizah temalı Dead to Me dizisi yeni sezonu ile Netflix platformuna eklendi. Eşlerini kaybeden iki kadının güçlü bir arkadaşlık kurmalarını trajikomik bir üslup ile ifade eden yapım eleştirmenler ve seyirciler tarafından oldukça pozitif eleştiriler aldı. İşte Dead to Me’nin yeni sezonu hakkında tüm detaylar…

İÇİNDEKİLER:

Son yıllarda televizyonlarda kadın konulu dizilerin sayısı gitgide azalmak ile birlikte dijital yayın platformları bu durumun önüne geçmek üzere pek çok farklı proje geliştiriyor. Bunların başında kabul edebileceğimiz Netflix, her yıl birbirinden iyi kadın dizileri yaratarak televizyonlardaki bu açığı kapatmak üzere çalışıyor.

Bunlardan bir tanesi olan Dead to Me dizisi henüz izleyemeyenler için oldukça karakteristik bir üsluba sahip. Oldukça acı olayları mizahi bir tonda konu eden dizide eşlerini kaybetmiş iki kadının birbirlerinden güç alarak arkadaşlık kurmaları işleniyor. Can sıkınızı gidermek için çerezlik bir dizi arayışında iseniz Dead to Me’yi mutlaka görmeniz size iyi gelecektir.

Dead to Me Dizisi Konusu

Dead to Me Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Dead to Me konusu itibariyle kocaları vefat eden Jen ve Judy adlı iki kadının bir terapi destek grubunda tanışmalarını konu alıyor. Dul bir emlakçı olan Jen karakteri, acısını terapi ve egzersiz yaparak üzerinden atmaya çalışan, kederini kızgınlık ve öfke ile kusan bir kadındır. Kocası bir trafik kazasında, olay yerinden kaçan bir kişi tarafından öldürülmüştür.

Judy karakteri ise kalp krizi sonucu hayat arkadaşını yitirmiş; özellikleri ile Jen’in tam zıttı olarak tabir edebileceğimiz bir kadındır. Kısa bir süre içerisinde Jen ile Judy birbirlerinin en yakın arkadaşları olurlar ve aynı evde yaşamaya, aynı acıları paylaşmaya başlarlar.

Elbette ki dizinin bu kadar karanlık olduğunu söylemek zor olur. Hikayesi biraz kasvetli görünse de Dead to Me’yi izleyenler bilecektir ki yapım gayet eğlenceli bir şekilde akıp gitmektedir. Liz Feldman tarafından yaratılan dizinin başrollerinde Christina Applegate ve Linda Cardellini oynamaktadır. Başarılı aktrislere James Marsden, Max Jenkins, Sam McCartgy ve Luke Roessler gibi yıldızlar eşlik etmektedir.

Dead to Me 3. Sezon Yayın Tarihi

Dead to Me’nin 3. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Bilindiği üzere Dead to Me’nin 2. sezonu çok yakın bir tarihte Netflix ağına eklendi. Dizinin final bölümünde çok keskin hatlarıyla hikayenin sona erdiği ya da devam edeceği vurgulanmadı. Bu sebeple Netflix’ten gelecek bir haber büyük önem taşıyor. Ancak tahmin edecek olursak, Netflix’in bu kadar çok izlenme oranına sahip bir dizisini kolay kolay bitirmek istemeyeceğinizi düşünüyoruz.

Her yıl Mayıs ayında 10 bölüm yayınlayarak karşımıza çıkan Dead to Me’nin 3. sezon yayın tarihi, çok yüksek olasılıkla 2021’in Mayıs ayı olarak açıklanacak. Şu an için bu konuda bir bilgi vermek güç olsa da kuvvetle muhtemel Judy ile Jen’in maceralarını ve arayışlarını izlemeye devam edeceğimizi söyleyebiliriz.

Dead to Me Dizisi İzleme

Dead to Me izlemek isteyenler için toplamda 20 bölüm olmak üzere 2 sezonu ile Netflix platformunda seyircilerini beklemekte. Şu bağlantıya tıklayarak Dead to Me’nin Netflix sayfasına ulaşabilirsiniz. Kısa süreli ve eğlenceli Netflix dizileri arıyorsanız, bu dizinin tam da size göre olduğunu ifade edebiliriz. İyi seyirler dileriz! ?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.