Mona Lisa İle Bir Gece | Louvre Müzesi

0
1335
Mona Lisa Louvre Müzesi içerisinde Airbnb aracılığıyla eşsiz bir gece geçirme şansına sahip olacak şanslı biriyle buluşacak.

Paris’in sembollerinden olan Louvre Müzesi benzersiz bir deneyim şansı sunuyor. İkonik müzenin bugüne kadar özel olarak yalnızca Obama çifti ve Jay-Z ile Beyonce çifti için açıldığı biliniyor. Müze, Airbnb aracılığıyla şanslı bir kişi için Mona Lisa ile bir gece geçirme şansını sunuyor.

Airbnb Aracılığıyla Şanslı Bir Kişi ve Misafiri

Louvre, rüya şehir Paris’te rüya gibi bir müze. Dünyanın en çok ziyaret edilen müzeleri içerisinde yer almasında bu rüya gibilik etkili kuşkusuz. Airbnb, günümüzün en popüler ve sık kullanılan konaklama aracı, kuruluşunun 10. yıldönümü dolayısıyla unutulmayacak bir gece sunacak. Şanslı bir kişi ve misafiri için Louvre Müzesi içerisinde Mona Lisa ile eşsiz bir gece deneyimi yaşatacak.

Mona Lisa Louvre Müzesi içerisinde Airbnb, 10. yıldönümü kutlaması, aracılığıyla şanslı bir kişi ve misafirine benzersiz bir gece sunacak.

Mona Lisa ile eşsiz bir gece deneyimine yönelik Louvre Müzesi içerisinde yoğun çalışmalar yapılıyor. Müze, şanslı bir kişi ve misafiri için unutulmaz bir deneyime ev sahipliği yapabilmek amacıyla masalsı bir atmosfer hazırlıyor.

Küçük Louvre Müzesi Piramidi

Müzenin ikonik hale gelmesinde büyük etkisi olan cam piramidin 30. senesine ithafen küçük bir piramit hazırlandı.

Airbnb aracılığıyla Mona Lisa ile Louvre Müzesi’nde bir gece geçirecek şanslı kişi ve misafiri bu küçük piramitte konaklayacak.

Airbnb ve Louvre İş Birliği

Louvre Müzesi Başkan Yardımcısı, Anne-Laure Béatrix, Airbnb aracılığıyla bir şanslı kişi ve misafiri olmak üzere toplam iki kişiye unutulması mümkün olmayacak eşsiz bir deneyim yaşama imkanı tanıyacakları için son derece mutlu olduklarını belirtti.

Mona Lisa Louvre’da eşsiz bir gece ile iki şanslı kişiyle buluşacak. Louvre Müzesi başkan yardımcısı, Anne Laure, Béatrix, Airbnb aracılığıyla böyle büyüleyici bir deneyim yaşatacakları için son derece mutlu olduklarını vurguladı.

Anne-Laure Béatrix, Airbnb sayesinde sanat üzerine insanlara çok daha fazla ilham vermek istediklerini de sözlerine ekledi.

Mona Lisa İle Geçirilecek Özel Bir Gece

Louvre Müzesi bugüne kadar yalnızca Obama çifti ve Beyonce ile Jay-Z çifti için özel olarak kapılarını açmıştı. Yalnızca iki kez özel olarak kapılarını açtığı bilinen Louvre, Airbnb aracılığıyla şanslı iki kişi için kapılarını üçüncü defa açmış olacak.

En dikkat çekici eser Mona Lisa ve diğer muhteşem eserler özel olarak ağırlanacak iki kişi için yer değiştirdi. Şanslı kişiler 30 Nisan 2019 tarihinde Louvre’da ağırlanacak.

Mona Lisa ve diğer muhtşem eserler Louvre Müzesi’nde özel olarak ağırlanacak iki kişi için yer değiştirdi.

En Popüler Şehirlerden Paris, Şehrin İkonu Louvre

Airbnb Fransa Genel Müdürü, Emmanuel Marill, yaptığı açıklamalarla Paris’in dünyanın en popüler şehirleri içerisinde yer aldığını belirtti. Paris en popüler şehirlerden biriyken bu şehrin ikonlarından birinin ise Louvre olduğunu söyledi.

Emmanuel Marill, açıklamalarını Louvre Müzesi ile gerçekleştirdikleri iş birliği aracılığıyla Paris şehrini ve Louvre’u yeni, otantik biçimde tanıtmaktan son derece heyecan duyduklarını belirterek noktaladı.

Paris Louvre Müzesi’nde büyüleyici bir gece deneyimleme şansına iki kişi sahip olacak. Unutulmaz bir gece yaşayacak iki kişiden biri olmak için son başvuru tarihi 12 Nisan.

Louvre’da Geçirilecek Unutulmaz Bir Gece İçin Son Başvuru Tarihi

Mona Lisa ve diğer muhteşem eserlerle büyüleyici bir gece geçirme şansı için 12 Nisan son başvuru tarihi. Başvuru formuna ulaşabilmek için aşağıda, yazının sonunda, yer alan linke tıklamanız yeterli.

Büyüleyici geceye ev sahipliği yapacak Louvre Müzesi içerisinde eşsiz bir gece yaşayacak şanslı bir kişi ve misafiri başvurular sonrasında belirlenecek.

Airbnb ve Louvre Müzesi iş birlikleri kapsamında, Mona Lisa ve diğer eserlerle Louvre’da bir gece geçirme şansı sundukları etkinliğin yanı sıra başka etkinlikler de gerçekleştirecek. Gerçekleştirilecek diğer etkinlikler Airbnb internet sitesinde takipçilerin bilgilerine sunulacak.

Airbnb ve Louvre İş Birliğiyle Diğer Etkinlikler

Airbnb ve Louvre Müzesi, kazananları Louvre’da bir gece geçirme şansına sahip olacak iki kişiyle sınırlamak istemedi. Bu yüzden Airbnb ve Louvre iş birlikleri kapsamında 2019 yılı Mayıs ayından itibaren benzersiz başka etkinlikler düzenleyecek.

Mayıs 2019 itibariyle düzenlenecek diğer benzersiz etkinlikler Airbnb sitesi üzerinden duyurulacak.

Başvuru Formu: Airbnb.

Kaynak: Airbnb Press.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.