Acun Medya’nın Yeni Yarışması Exatlon Türkiye, Netflix’te Yayınlandı!

0
1094
Exatlon Türkiye
Exatlon Türkiye 1. Sezonu Netflix Platformunda!

Acun Medya tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu genç YouTuber Orkun Işıtmak’ın üstlendiği Exatlon Türkiye, ilk sezonu ile Netflix platformunda izleyicilerinin karşısına çıktı. Zorlu parkur oyunları ile internet fenomenlerini bir araya getiren Survivor benzeri yarışma programı, kısa sürede Netflix’in en çok izlenen içerikleri arasında girdi.

İÇİNDEKİLER:

Uzun bir süredir yalnızca ismini duyduğumuz ve çeşitli fotoğrafları ile karşılaştığımız Exatlon Challenge Türkiye yarışması, nihayet Netflix platformunda yayınlanarak ilk sezonunu seyircilere sunmuş oldu. Exatlon’un birinci sezonu izleyiciler tarafından büyük ilgi ile karşılanırken, yalnızca Türkiye çapında değil Netflix’in ulaştığı pek çok ülkede Exatlon oldukça dikkat çekti.

2017 yılından beridir halihazırda Brezilya, Meksika, Romanya, Kolombiya ve ABD gibi ülkelerde önemli televizyon kanallarında yayınlanmakta olan Exatlon Challenge yarışması; ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılan formatını Türkiye’de daha farklı bir strateji ile takımlandırdı. Exatlon Türkiye’de başta YouTuber olmak üzere pek çok dijital içerik üreticisi ve ünlü influencer kadroya dahil oldu. Ayrıca Exatlon’da yine Türk televizyonlarından tanıdığımız pek çok sima karşımıza çıktı.

Exatlon Türkiye Nedir

Exatlon Türkiye Nedir?

Acun Medya’nın geliştirdiği ve dünyanın farklı birçok noktasına servis ettiği Exatlon Challenge, basit bir şekilde anlatmak gerekirse Survivor yarışması ile Biri Bizi Gözetliyor gibi programlarının bir çeşit karması olarak nitelendiriliyor. Spor müsabakalarını reality şov formatı ile izleyenlere aktaran ve zorlu yarışları eğlenceli bir üsluba dönüştüren Exatlon Türkiye, çekimleri Dominik Adaları’nda yapılan, YouTuber ve Instagrammer’ları karşı karşıya yarıştıran bir programdır.

Exatlon Türkiye’nin sunucu koltuğunda oturan ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, yarışmalarda moderatörlük görevini üstlenirken, aynı zamanda genç internet fenomeni programın ortak yapımcılarından biri olarak da dikkat çekiyor. Exatlon Türkiye yarışmasında, tıpkı Survivor Panorama programında olduğu gibi eleştiri ve değerlendirmeler için ayrıca bir masa bulunuyor. Her bölümün belli kısımlarında kameraların çevrildiği Face-Off isimli bu masada, bölümlerin tartışmalı konuları BaBaLa TV adlı YouTube kanalından tanıdığımız Oğuzhan Uğur tarafından yorumlanıyor.

Exatlon Türkiye Yarışmacıları

Exatlon Türkiye’de Kimler Yarışıyor?

Sunucu ve yorumcu görevlerinde, gençlerin yüzlerine sıkça aşina olduğu ve fikirlerine oldukça değer gösterdiği Orkun Işıtmak ile Oğuzhan Uğur bulunan Exatlon Türkiye yarışması, yarışan oyuncuları itibariyle de yine gençlerin ilgisini çekmeyi hedef alıyor. Şarkıcısından Twitch yayıncısına, YouTuber’ından oyuncusuna pek çok sosyal medya fenomeninin yer aldığı bu yarışmada; başlıca dikkat çeken isimler arasında ünlü sunucu ve oyuncu Hayrettin Karaoğuz yer alıyor.

Ayrıca şarkıları ile sosyal medyayı sallayan Elanur Pat’ın da aralarında olduğu toplamda 16 yarışmacı bu defa eğlence içerikli videoları ile değil, yorucu ve fiziksel zorluk barındıran performansları ile seyircisi ile buluşuyor. İşte Exatlon Türkiye’de yarışan tüm fenomenler…

  • Doğan Kabak
  • Buse Plan
  • Barış Erdoğan
  • Burce Yağmur Karabal
  • Uras Benlioğlu
  • Aleyna Şen
  • Dilan Ay
  • Buğra Kazancı
  • Gözde Demiral
  • Hayrettin
  • Mendebur Lemur
  • Öykü Berkan
  • Furkan Kaya
  • Elanur Pat
  • Furkan Yaman
  • Dilara Aydın
Exatlon Türkiye İzle

Exatlon Türkiye, Televizyonda Yayınlanacak Mı?

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp Netflix platformuna satılan Exatlon Türkiye, ne yazık ki televizyon ekranlarında gösterilmeyecek. Programın yayınlanma sürecinden önce birtakım açıklamalar, yarışmanın televizyonda yayınlanabileceği ihtimalini doğursa da artık böyle bir ihtimalin söz konusu olmadığını dile getirebiliriz. Exatlon Türkiye’yi izlemek için Netflix aboneliğine sahip olmanız yeterli olacaktır.

Toplamda 15 bölüm halinde 1. sezonunu yayınlanan Exatlon Türkiye, şu bağlantıya tıklayarak kolaylıkla izlenebilir. Her bölümün yaklaşık 45 dakika uzunluğunda olduğunu, programın tempo ve adrenalin içerikli performanslar barındırdığını da eklemek isteriz. İyi seyirler! ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.