Şimdiye Kadarki En Pahalı 5 Netflix Filmi

0
658
Netflix
Netflix'in En Pahalı Filmleri

Dijital video akış platformu Netflix, internetten film izleme hizmeti vermesine rağmen yine de orijinal projelerini büyük bütçeler karşılığında hazırlatıyor. Hatta bu rakamlar çoğu zaman Hollywood filmleri ile dahi yarışacak raddelere ulaşabiliyor. İşte Netflix’in en pahalı filmleri

İÇİNDEKİLER:

1. Grey Man (200 Milyon Dolar)

Grey Man Russo Kardeşler
Ryan Gosling & Chris Evans

Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War ve Extraction gibi filmleriyle özellikle genç kitle tarafından büyük beğeni ile karşılanan Russo Kardeşler (Anthony ve Joe Russo), Netflix’in en büyük bütçeli filmi olan Grey Man ile muhtemelen 2021 yılında seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Chris Evans ve Ryan Gosling ikilisinin paylaşacağı yapım, casus temalı bir film olarak henüz şimdiden çok konuşulacağının ipuçlarını veriyor. Zira filmin bütçesi 200 milyon dolar değerinde.

2. The Irishman (160 Milyon Dolar)

The Irishman Netflix Filmi
The Irishman, Martin Scorsese (2019)

Usta yönetmen Martin Scorsese‘nin neredeyse 10 yıldır bütçe bulamadığı için ertelemek zorunda kaldığı projesi The Irishman filmi, Netflix tarafından finanse edilerek hayata geçirildi. Böylelikle 2019 yılının en çok konuşulan ve beklenen filmlerinden biri ortaya çıkmış; Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi mafya filmlerinin popüler simalarının bu janra vedaları gerçekleşmişti. Filmde kullanılan CJI teknolojisi yüzünden yapımın bütçesi sınırları zorlarken, sinefiller ve suç filmi hayranları adına muazzam bir sonucun yaratıldığı aşikar.

3. 6 Underground (150 Milyon Dolar)

6 Underground Filmi Netflix
6 Underground, Michael Bay (2019)

Çoğunlukla başarılı aksiyon filmleri ile tanıdığımız ve bu türün en tecrübeli yönetmenlerinden biri kabul edilen Michael Bay imzalı 6 Underground filmi yalnızca Netflix’in pahalı filmleri arasında değil, platformun en popüler yapımlarından biri olarak da kayıtlara geçti. 150 milyon dolarlık çekim bütçesinin yanı sıra filmde Ryan Reynolds‘ın benzersiz performansı da oldukça konuşulmuş ve takdir görmüştü.

4. Red Notice (125 – 150 Milyon Dolar)

Dwayne Johnson Red Notice
Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds

Merkezi İstihbarat ve Gökdelen filmlerinden sonra üçüncü defa bir araya gelen aktör Dwayne “The Rock” Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber, bu defa alışık olduğumuz aksiyon temalarını gerilim ve komedi ile harmanlayacak. Filmde Dwayne Johnson’a Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi ünlü oyuncular eşlik edecekler. Şu anda Red Notice çıkış tarihi konusunda belirsizliğini korusa da çok yüksek olasılıkla 2021 yılında Netflix platformunda izlemeye sunulacak.

5. Triple Frontier (115 Milyon Dolar)

Triple Frontier Netflix Filmi
Triple Frontier, J. C. Chandor (2019)

Talihsiz bir Batman serüveni ile hayranlarını bir miktar üzen yetenekli oyuncu Ben Affleck, 2019 yılında Triple Frontier filmi sayesinde yeniden gündeme oturmayı başarmıştı. En yüksek bütçeli Netflix filmlerinden biri olan yapım, platformun paylaştığı resmi istatistiklere göre en çok izlenen filmler arasında da yerini korudu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.