The Superyacht Show 2019 Barcelona | Göz Alıcı Yatlar

0
942
The Superyacht Show 2019 Barcelona Göz Alıcı Yatlar

The Superyacht Show, dünyanın en seçkin süperyat buluşmalarından biri olarak kabul ediliyor. Dünyanın en seçkin süperyat buluşmalarından biri olmanın yanı sıra The Superyacht Show ziyaretçilerinin sabırsızlıkla beklemesine neden olacak kadar etkileyici bir etkinlik. Etkinlik için belirlenen takvimde bu sene için başlangıç tarihi 8 Mayıs olarak seçilmişti.

Şovun ikinci edisyonunun 2019 senesinde 8 – 11 Mayıs tarihleri arasında OneOcean Port Vell marinada gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

The Superyacht Show 2018

Organizasyon, belirlenen etkinlik takviminde herhangi bir aksama olmadan duyurulduğu gibi önceki gün, 8 Mayıs tarihinde, gerçekleştirilmeye başlandı.

The Superyacht Show geçtiğimiz sene göz alıcı birçok süperyat ağırlamıştı. Ağırladığı süperyatlar 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyı şeridi boyunca sıralanmıştı. Süperyatlar diğer birçok konuda olduğu gibi uzunluk konusunda da birbirleriyle yarışıyordu. Ağırlanan süperyatlar arasında 82 metre uzunluğa kadar pek çok süperyat bulunuyordu.

Şov kapsamında 2018 senesinde sergilenen süperyat modellerinin toplam değeri €770 milyon idi. Organizasyonda sergilenen göz alıcı süperyat modelleri arasında yer alan ve başarılı bir şekilde satış işlemleri tamamlanan süperyatlar için açıklanan miktar ise €383 milyon idi.

İlk gerçekleştirildiği andan itibaren organizasyon büyük yankı uyandırdı. The Superyacht Show organizasyon kapsamında elde edilen rakamlarla ön plana çıktı. The Superyacht Show başarısının arkasında LYBA yer alıyor. Large Yacht Brokers Association. Derneğin üyeleri yat endüstrisinde en çok aşina olduğumuz şirketlerden oluşuyor.

Large Yacht Brokers Association üyeleri arasında öne çıkan isimler Yachtzoo, Ocean Independence, Merle Wood & Associates, Northrop & Johnson, IYC, Y.CO, Burgess, Edmiston ve Fraser şeklinde.

Superyacht Show Organizasyon Mimarı | LYBRA

Large Yacht Brokers Association üyeleri organizasyonu müşteriyi merkeze alan ve süperyat endüstrisinde değer yaratacak bir etkinlik düzenleme arzusuyla tasarlamış. En yüksek kaliteye sahip yatlar ile yat şirketlerini ve birbirinden prestijli lüks markalar ile ziyaretçiler, alıcılar ve brokerları buluşturma amacıyla şovu düzenleme kararı almışlar.

The Superyacht Show 2018 organizasyonunda gerçekleştirilen süperyat satışlarının ulaştığı miktar €383 milyon idi.

The Superyacht Show Katılımcıları

Organizasyon kapsamında sergilenen süperyat modelleri arasında en öne çıkan isim Secret. Secret isimli süperyat Abeking & Rasmussen şirketi tarafından inşa edilmiş bir süperyat modeli.

Triple Seven ve Feadship Anna I isimli süperyat modelleri ise organizasyon kapsamında sergilenen süperyatlar arasında öne çıkan diğer modeller.

Triple Seven isimli süperyat Nobiskrug şirketi tarafından inşa edilmiş bir süperyat modeli. Anna I isimli süperyat modelini inşa eden ise Feadship Royal Dutch Shipyards şirketi.

Show ve Formula 1 Spanish Grand Prix ile Dolu Bir Barcelona Deneyimi

Barcelona aynı zamanda The Superyacht Show organizasyonunun yanı sıra Formula 1 Spanish Grand Prix organizasyonuna da ev sahipliği yapıyor.

Aynı tarihlerde gerçekleştirilen iki organizasyon sayesinde süperyat meraklıları ve Formula 1 severler Barcelona deneyimlerini dolu dolu geçirme şansına sahip oluyorlar.

Superyacht Show organizasyonu için Barcelona’ya yolculuk edenlerin Barcelona deneyimlerini dolu dolu yaşamalarını sağlayacak bir diğer neden de Mandarin Oriental Barcelona. Organizasyon ziyaretçilerine özel sunduğu ayrıcalıklarla Mandarin Oriental Barcelona ziyaretçilerin Barcelona deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

Show Kapsamında Görülen Lüks Partnerler

Superyacht Show organizasyonunun böyle başarılı bir organizasyon olmasında LYBRA etkisi olduğunu belirtmiştik. Organizasyonun böyle bir başarı elde etmesinde ve büyük yankı uyandırmasında Large Yacht Brokers Association ‘ın yanı sıra en önemli nedenlerden biri lüks partnerler.

Superyacht Show kapsamında iş birliği yapılan lüks partnerler arasında Bulgari, The Financial Times, Aston Martin, Boutsen Design, Mandarin Oriental, BWA Yachting, Breed Media ve Boat International Media yer alıyor.

The Superyacht Show ve OneOcean Port Vell Marina Arasındaki Sözleşme

Superyacht Show için ev sahipliği yapacak mekanın OneOcean Port Vell Marina olduğunu belirtmiştik. Organizasyonun OneOcean Port Vell Marina ‘da gerçekleştirilmesinin bir nedeni de organizasyon ve OneOcean Port Vell Marina arasında imzalanan sözleşme.

OneOcean Port Vell Marina ile organizasyon arasında imzalan sözleşme organizasyonun 3 sene boyunca OneOcean Port Vell Marina ev sahipliğinde gerçekleştirileceği taahhüt edilerek kurulmuş.

OneOcean Port Vell Marina ile şov organizasyonu 3 sene boyunca sürecek bir sözleşme imzaladılar.

Superyacht Show Kapsamında LYBRA ve OneOcean Port Vell İş Birliği

Large Yacht Brokers Association ve OneOcean Port Vell marina yetkilileri birbirlerinden övgü dolu sözlerle bahsederek iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getiriyorlar.

Raphael Sauleau, LYBRA başkanı, OneOcean Port Vel marina tarafından sunulan servis ve hizmetlerin gerçekleştirmeyi planladıkları organizasyon için en iyi seçenek olarak karşılarına çıktığını dile getiriyor.

Ignacio Erroz, OneOcean Port Vell genel müdürü, böyle bir organizasyona önümüzdeki üç sene boyunca ev sahipliği yapacak olmalarının heyecan verici bir deneyim olduğunu belirtiyor.

Ignacio Erroz, The Superyacht Show sayesinde OneOcean Port Vell marinanın tüm güzelliğinin ziyaretçilerce görüleceği ve birbirinden özel yatlara ev sahipliği yaparak deneyimlemeleri için ziyaretçilere, alıcılara ve brokerlara hizmetlerini sunacak olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getiriyor.

Organizasyon Kapsamında Gerçekleştirilen İş Birliklerinden Bir Fotoğraf Karesi.

The Superyacht Show ve LYBRA

LYBRA, Large Yacht Brokers Association, süperyat broker firmalarına ve 30 metre üzerindeki uzunluğa sahip yatlara ticari konularda hizmet veren bir dernek. Derneğin amacı süperyat endüstrisinin şimdiki ve gelecekteki durumunu tartışmak için süperyat endüstrisinde yer alan dünyanın en büyük şirketlerini bir araya getirmek.

LYBRA, Large Yacht Brokers Association, büyük yat firmalarına tek ses olmak amacında. Tek ses halinde endüstri için önem arz eden konularda konuşma şansı vermeyi amaçlıyor. Dernek, süperyat endüstrisinde yer alan belirleyici firmaların aralarında ortak bir politika belirlemesi amacında. Yat sahiplerine ve yat kiralayan müşterilere belirlenen ortak politika doğrultusunda hizmet verilmesini sağlamayı amaçlıyor.

The Superyacht Show, LYBRA tarafından belirlenmiş kuruluş amaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği birkaç faaliyetten biri. Dernek, bu gibi etkiliklerle global süperyat endüstrisinde pozitif şekilde yön belirleyici olmak için çalışıyor.

Çizimler | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

Kaynak: LYBRA Superyacht Show

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.