Discovery 57 | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

1
1147
Discovery Serisi Serinin İlk Süperyat Tasarımı Olacak

Discovery 57, Mondomarine’in yeni Discovery serisinin ilk modeli. Serinin ilk modeli kaşif karakteriyle “shuttle stili yat” konseptini harmanlıyor.

Mondomarine, Discovery serisinin ilk modelinin tasarımı için Luca Dini Design ile çalışmayı tercih etti. Luca Dini tarafından bizzat tasarlanan 57 özgün tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkatleri çekiyor.

Mondomarine’in yeni Discovery serisinin ilk modeli. Serinin ilk modeli kaşif karakterli.

Mondomarine’in Discovery Serisi kapsamında ilk tasarladığı süperyat modeli Discovery 57 oluyor. Luca Dini süperyat serisinin ilk modelini tasarlarken açık hava alanları ve kapalı alanların alışılmadık biçimde olmasına özen gösterdi. Süperyat içerisinde yer alan açık hava alanları ve kapalı alanlar ferah biçimde tasarlandı.

Serinin ilk süperyat modeli için tasarımlar Luca Dini Design tarafından yapıldı.

Luca Dini Design, Luca Dini, tarafından tasarımları gerçekleştirilen Discovery Serisi’nin ilk süperyat modeli için birçok teknik ve mimari detay dikkatle tasarlandı. Açık hava ve kapalı alanlara ek olarak yatın seçilecek rengi için de büyük özen gösterildi. Detaylı değerlendirmeler sonucunda süperyatın denizle muhteşem uyum yakalamasını sağlamak amacıyla renk olarak petrol mavisi seçildi.

Serinin ilk süperyat modeli iki havuz barındıracak.

Luca Dini, açık hava alanlarını tasarlarken ferahlık konusunda gösterdiği özeni süperyat içerisinde konumlandırılacak havuzlar için de gösterdi. Süperyat içerisinde toplam iki adet havuz bulunması kararlaştırıldı. Süperyat içerisinde bulunacak havyzlardan biri ana güvertede biri de kıç tarafında konumlandırıldı.

Süperyatın kıç tarafında yer alan havuz plaj kulübü oluşturulacak biçimde tasarlanmış.

Luca Dini, süperyat içerisinde yer alacak havuzların nasıl konumlandırılacağına karar verirken çeşitli fikirleri denedi. Denediği çeşitli fikirlerden sonra bir havuzun etrafında plaj kulübü oluşturulabilecek şekilde konumlandırılmasını istedi. Yatın kıç tarafında yer alacak havuz bu yüzden etrafında plaj kulübü oluşturulacak şekilde kıç tarafta konumlandırıldı.

Çizimler | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

Kaynak: Discovery Serisi’nin İlk Süperyat Tasarımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.