Colin Farrell, Yeni Batman Filmini 3 Kelimeyle Açıkladı!

0
808
Colin Farrell - The Batman (2021)
Colin Farrell, Yeni Batman Filmini 3 Kelimeyle Açıkladı!

Matt Reeves imzası ile önümüzdeki yıl karşımıza çıkacak olan The Batman ile alakalı başarılı oyuncu Colin Farrell, katıldığı bir TV şovunda fikirlerini paylaştı. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başladığı öğrenilen süper kahraman filminin başrolünde Batman karakterine Robert Pattinson can verecek.

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), Cloverfield Yolu No: 10 (2016) ve Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017) gibi başarılı ve seyircilerin büyük beğenisini toplamış filmleri ile tanıdığımız yetenekli yönetmen Matt Reeves, içinde bulunduğumuz şu günlerde yeni DC Genişletilmiş Evreni filmi The Batman (2021) için kolları sıvamış durumda.

The Batman (2021) Filminin Konusu Nedir?

Merakla beklenen bu fantastik yapımın başrol koltuğunda ise Alakaranlık Efsanesi (Twilight) serisi ile dünya çapında bir şöhret yakalayan Robert Pattinson yer alıyor. Christian Bale’den sonra bu karaktere ilk defa can verecek olan Pattinson, son yıllarda The Lighthouse gibi filmleri ile sinema eleştirmenlerinin ve yazarlarının oldukça ilgisini çekiyor. Böylelikle Pattinson’dan nasıl bir Batman karakteri çıkacağı da ilgiyle bekleniyor.

Colin Farrell İlk İpuçlarını Verdi: The Batman Filminin Konusu Nedir?

Süper kahraman evreninin vazgeçilmez karakterlerinden biri olan Batman’in yeni serisinin ilk filminde The Penguin (Penguen) karakterini canlandıracak usta aktör Colin Farrell, birkaç gün önce Jimmy Kimmel Live isimli talk show programına konuk olmuştu. Programda Kimmel, yeni Batman filminin ne anlattığı ve nasıl olduğuna dair bir soru yöneltti ve Colin Farrell şu cümlelerle yanıtladı:

Halen senaryo ile uğraşmakta olan Matt Reeves ile iletişim halindeyim. Gerçekten de güzel, hareketli ve karanlık bir senaryo ortaya çıktı.

Colin Farrell, Jimmy Kimmel Live

Elbette ki Reeves’ın bu senaryoyu tek başına değil, Mattson Tomlin ile birlikte kaleme aldığını hatırlatmak gerek. Ayrıca Farrell’ın hayat verdiği The Penguin karakteri de seyircilerin beklentisini epeyce yükseğe çıkarmış durumda. Çünkü en son bir çizgi roman uyarlaması filmde bu karakteri 1992 yılında Tim Burton imzalı Batman Returns (Batman Dönüyor) ile görme şansına erişmiştik. Ancak yönetmenin gotik mizacı ve Danny DeVito’nun keyifli işleyişi sayesinde karakter oldukça karikatürize kalmıştı. Dolayısıyla daha ciddi roller ile tanıdığımız Farrell’ın bu karakteri ne yönde işleyeceği çok merak ediliyor.

Robert Pattinson, The Batman ile Alakalı Bir İtirafını Paylaştı!

2019 yılının sanat sineması piyasasında en büyük yankı uyandıran yapımlarından bir tanesi olan Robert Eggers yapımı The Lighthouse, pek çok seyircinin gözünde Pattinson’ın en iyi rollerinden bir tanesiydi. Ancak büyük karakter derinlikleri ve olağanüstü görsel tasarımlara sahip olan film, neredeyse Pattinson’un kariyerinin sonunu getiriyordu. Usta oyuncu bu konuya dair verdiği bir demeçte şu kelimeleri kullandı:

Geçen sene gerçekten işsiz kalmış gibiydim. Menajerim telefonla beni arayıp, ‘Şu sıralar kimsenin oyuncu cast’ında bulunmuyorsun. İçinde bulunduğun filmlere gelen yorum ve eleştirilerin tamamı olumlu ancak hiçbiri popüler işler değil,’ demişti.

Bu görüşmeden tam bir hafta sonra yeniden telefon çaldı ve menajerim bu sefer, ‘Christopher Nolan’ın yeni filminde rol almak ister misin?’ diye sordu. Önceki hafta yaşadığım olaylardan dolayı ‘Bu nasıl oldu?’ diye kendime hayretler içerisinde sorduğumu hatırlıyorum.

Robert Pattinson, Tenet (2020) – Christopher Nolan

Dolayısıyla Pattinson, Nolan’ın bu yıl içerisinde vizyona girecek Tenet (2020) adlı yeni filminde görev aldı ve şansının açıldığını belirterek sonrasında gelen The Batman filmi kadrosuna girdiğini belirtti.

Ayrıca bilmeyenler için hatırlatmakta yarar var, Christopher Nolan, 2005 ve 2012 yılları arasında beyazperdelere ulaşan Kara Şövalye Üçlemesi’nin de senarist ve yönetmeni oluyor. Christian Bale ve Heath Ledger gibi oyuncuların eşsiz performanslarıyla bir başyapıt ortaya koyan Nolan, pek çok otoriteye göre çektiği bu üçleme sayesinde en başarılı Batman uyarlamasına sahip. Öyle ki halen daha bir Batman anekdotu verilirken Nolan’ın yorumladığı seriden faydalanılıyor.

Robert Pattinson, The Batman (2021)

The Batman Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek ve Türkiye’de Gösterilecek Mi?

Filmin yönetmeni Matt Reeves, 28 Ocak tarihinde Twitter’da paylaştığı bir fotoğraf ile The Batman’in çekimlerinin başladığını tüm hayranlarına müjdelemişti.

Ayrıca Reeves, yine kişisel sosyal medya ağı üzerinden Batman filminin ilk set gününden olduğu anlaşılan bir fotoğraf yayınladı. Filme ait olduğu düşünülen bu kareyi dikkatli bir şekilde incelediğimiz zaman Colin Farrell’ın Jimmy Kimmel’a söylediği ‘güzel’ ve ‘karanlık’ kelimelerinin altı epeyce doluyor.

The Batman (2021) – Matt Reeves

Son yılların en çok beklenen fantastik yapımlarından biri olan The Batman, 21 Haziran 2021 tarihinde beyazperdelerde yerini alacak. Warner Bros. yapımcılığında dağıtılacak filmin ülkemizde gösterime gireceği ise neredeyse kesin diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.