2019 Gelinlik Modelleri | Öne Çıkan Trendler

0
1651
2019 Senesi Öne Çıkan Gelinlik Modelleri. Trendler.

Şu günlerde düğünler sıklaşıyor. Düğünlerin sıklaşmasıyla gözler de ilk olarak gelinliklere çevriliyor. Gelin adayları açıklanan gelinlik koleksiyonlarını takip ederken açıklanacak koleksiyonlar için de merakla bekliyorlar. Gelinlik modelleri şu günlerde en çok ilgi gösterilen konulardan biri.

Gelin adayları çeşitli gelinlik modelleri ve öne çıkan trendleri takip edebilmek için birçok dergi, blog ve yazıyı karıştırıyor. İnternette köşe bucak gelinlik modelleri ve trendlerinin araştırıldığı şu sıralarda çeşitli modellerin bulunduğu 2019’un öne çıkan gelinlik trendleri bu yazıda sizlerle.

2019 Gelinlik Trendleri, plajları fetheden tasarımlardan karmaşık metropol hayatının minimalist yaklaşımlarına ve flörtöz katmanların dikkat çektiği çeşitli modeller bulunduruyor.

1. Plajlardan İlham Alan Modeller

Chanel 2019 İlkbahar – Yaz Mayo Gelinlik Modelleri.

Chanel, olay yaratmasına alışılsa da her yarattığı olayla şaşırtmaya devam ediyor. 2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu tanıtımını gerçekleştirirken defilede yürüyen Chanel modelinin taşıdığı gelinlik ağızıları biraz açık bırakmıştı.

Cüretkar hareketlerine alışılan Chanel İlkbahar – Yaz koleksiyonunu tanıttıı defilesinde de bombayı mayo gelinliğiyle patlatmıştı. Plaj modasını düğünlere taşıma vizyonuyla cüretkar hareketlerine bir yenisini ekleyen Chanel, mayo gelinlikle büyük ses getirse de trend demek için biraz erken. Henüz trend denemese de trend olma yolunda hızla ilerlediğini söylemek mümkün.

Chanel koleksiyonu mayo gelinlik parçaları kuşkusuz en çok “trendsetter” şeklinde anılmak isteyen gelin adaylarını cezbediyor.

2. After Party’den Gelen Modeller

After Party’de Giyilenlerden İlham Alan Gelinlik Modelleri. Cesur Mini Tasarımlar. Oscar de la Renta. Gracy Accad. Inbal Dror.

Gelin adaylarının düğünlerini planlarken her şeyin eksiksiz olmasını isterler. Eksiksiz bir düğün için mutlaka olması gerekenlerden biri de after party.

Genel haliyle düğün töreni sonrasında gerçekleştirilen partiler için tercih edilen mini modeller artık daha erken görülmeye başlanacak. After party ilhamıyla öne çıkan mini modeller yaz gelinlerinin vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

Yaz gelinleri için ideal olan bu tasarımlar romantik, modern ve fonksiyonel oluşuyla bir adım öne geçiyor.

3. Göz Kamaştıran Modeller

Parlayan Işıltılı Kumaşlarıyla Gelinlerin Gerçek Manada Parlamasını Sağlayan Gelinlik Modelleri. Inbal Dror. Jenny Packham. Naem Khan.

Gelin adayları düğün günlerinde tüm dikkatlerin üstlerinde toplanacağını bilse de daha fazla dikkat çekmek isteyebiliyorlar. Parıldayan gelinlikler bu durumda en faydalı olacak gelinlik modelleri.

Gerçek manada parıldamanızı sağlayacak ışıltılı kumaşların kullanıldığı gelinlik modelleri gelinin üstündeki dikkatlerin dağılmasını engellemek için tasarlanmış gibi.

Düğün günlerinin yıldızı olacak gelin adayları için çeşitli parıltılı gelinlik modelleri 2019 senesinin gelinlik trendleri arasında şimdiden yerini aldı.

4. Karışık Metropol Hayatındaki Minimalizden Yansıyan Modeller

Karışık Metropol Hayatındaki Minimalizden Yansıyan Modeller Pantolonlu Gelinlikler Önceden Mesafeli Yaklaşılan Ama Bu Sezonun Trend Gelinlik Modelleri Arasında Yer Almayı Başaran Tasarımlardan. Danielle Frankel. Christian Dior. Emilia Wickstead.

Ortaya çıktığı mesafeli yaklaşılan geçtiğimiz senelere kıyasla pantolonlu gelinlikler bu sene iddialı bir çıkış yapmayı başardı.

Metropol hayatının karışıklığına karşı sergilenen minimalistlikten ilham alan pantolonlu gelinlikler minimal ve modern tasarımlarıyla yerini sağlamlaştırdı. Bu sayede 2019 senesinin gelinlik modelleri arasındaki trendler arasına girmeyi başardı.

5. Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Viktoryen Efekte Alternatif Gelinlik Modelleri. Zuhair Murad. Vera Wang. Danielle Frankel.

Neredeyse her konuda ilgi gösterilmeye başlanan Viktoryen Dönem bu senenin gelinlik modellerine de yansıdı. Hatta 2019 senesi trend gelinlik modelleri arasında Viktoryen efekt revaçta.

Gelinlik modellerinde revaçta olduğu bu sezonda Viktoryen efekte alternatif olarak heykelsi kollar üç boyutlu gelinlik modelleri trendler arasında yerini alıyor. Bu gelinlikler romantizmi ve modernizmi de çağrıştırıyor.

6. Dansa Ahenk Katacak Modeller

Dansa Ahenk Katacak Tüylü Modeller. Oscar de la Renta. Naem Khan. Oscar de la Renta.

Gelin adayları için en özel gün düğün günleri. Düğün gecelerinde edecekleri dans da bu unutulmaz günün bir parçası.

Dansa ahenk katacak tüylerle tasarlanan gelinlik modelleri 2019 gelinlik trendleri arasında yerini çoktan aldı.

7. Önü Kısa Arkası Uzun Modeller

Önü Kısa Arkası Uzun Gelinlik Modelleri. Giambattista Valli. Giambattista Valli. Oscar de la Renta.

Ne modernizmden ne de romantizmden ödün veremeyen gelin adayları için en uygun seçeneklerden biri boy farkı merkeze alınarak tasarlanan gelinlik modelleri. Önü kısa arkası uzun boy farkı merkezinde tasarlanan gelinlik modelleri bu senenin trend gelinlik modelleri arasında bulunuyor.

Özellikle bahar gelinleri için cazip bir seçenek.

8. Beyaza Meydan Okuyan Mavi Modeller

Gelinlik Sadece Beyaz Renkte Olmaz Denerek Tasarlanan Mavi Gelinlik Modelleri. Carolina Herrera. Vera Wang. Carolina Herrera.

Genel kabul görmüş şeylerden hoşlanmayan ve yeni şeyler denemeyi seven gelin adayları için mavi gelinlikler cazip bir seçenek.

Mavi ile tasarlanan gelinlik modelleri gelin adaylarına tabuları yıkmanın keyfini yaşatıyor.

Tabuları yıkmanın verdiği keyfin yanında mavinin tüm güzelliğini de yansıtan gelinlik modelleri 2019 senesindeki trend gelinlik modelleri arasında yerini buluyor.

9. Aşkı Çağıran Tasarımlar

Aşkı Çağıran Gelinlik Modelleri Monique Lhuillier. Lela Rose. Reem Acra.

Gelin adaylarının neredeyse hepsi gelinliklerinin romantizmi çağrıştırmasını ister. Bazı gelin adayları bu isteği merkeze alsa da bazıları için biraz çağrıştırması yeterlidir.

Flörtöz katmanlarla tasarlanan gelinlik modelleri romantizmi merkeze alan ve gelinliklerinin romantizmin büyüsüne dönüşmesini isteyen gelin adayları için öne çıkıyor.

Aşkı çağrıştıran gelinlik modelleri Reem Acra gibi hareket halkalarının arttırılmasıyla veya Lela Rose gibi sakin görünümlerle can bulabiliyor.

10. Şekil Değiştiren Duvaklı Modeller

Şekil Değiştiren Duvaklı Modeller. Danielle Frankel. Elie Saab. Viktor & Rolf.

Gelin adayları genellikle sadece gelin olma hayali kurmaz. Sadece gelin olma hayali yerine duvaklı gelin olma hayali kurar. Görmeye alışılan gelinlik duvaklarını sınırların dışına taşıyan yeni gelinlik modelleri 2019 senesi trend gelinlik modelleri arasında yerini aldı.

Alışılmış klasik tasarımların dışına çıkarılan duvaklı gelinlik modelleri sıradanlığı sevmeyen gelin adayları için cezbeden bir seçenek.

Duvakların şekli değiştirilerek tasarlanan yeni gelinlik modellerinin Danielle Frankel gibi çabasız olduğu halde retro bir görüntü veren veya Viktor & Rolf gibi fütüristik yaklaşılarak tasarlandığı görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.