Self Made Netflix Dizisi, Oyuncuları, Konusu Fragmanı

0
913

Self Made Netflix dizisi, oyuncuları, konusu, fragmanı hakkında bilgiler bu yazıda. Netflix dünyanın en büyük online dizi izleme ve film izleme platformu. Her gün yayınladığı yeni diziler ve filmler ile hayranları tarafından çok seviliyor. Netflix dizileri ve filmleri diğer ülkelerdeki gibi ülkemizde de çok fazla ilgi görüyor. Self Made isimli mini dizi de Netflix platformunda en ilgi gören diziler içinde bulunuyor. Mini dizinin Netflix internet sitesi ve platformlarında yayınlanan tam ismi Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. Netflix, Selfmade dizisi konusu için şu cümleleri kullanmış:

İÇİNDEKİLER:

Self Made Konusu Netflix Özeti

“Siyahi bir çamaşırcı, sefaleti geride bırakarak bir güzellik imparatorluğu kurar ve bileğinin hakkıyla milyonerliğe ulaşan ilk kadın olur. Gerçek bir öyküden uyarlandı.”

Sizler için Selfmade Netflix dizisi ve mini dizinin oyuncuları, konusu, fragmanı hakkında detaylı bilgiler incelen bir inceleme hazırladık. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker detaylı incelemesi için okumaya devam edin.

Netflix Self Made Dizisi

Gerçek Hayat Hikayesi

Netflix gerçek bir öyküden uyarlanan filmlere ve dizilere çok önem veriyor. İnsanlar gerçek öykülerden ve hayatlardan çok etkilendiği için Netflix gerçek hayat öykülerini işleyen diziler ve filmler yayınlamayı çok önemsiyor. Gerçek hayat hikayelerine dayanan film ve diziler daha duygusal ve gerçekçi oluyor. Bu yüzden daha çok etkiliyor. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker, Netflix dizileri içinde gerçek hayat hikayelerine dayanan dizi içerikleri arasında bulunuyor. Selfmade Netflix dizisi, siyahi Madam C.J. Walker ‘ın hayat öyküsünü işliyor. Madam C.J. Walker, eskiden fakir ve çok zor günler yaşayan bir siyahi insandır. Ama fakir olması ve zorluklar yüzünden pes etmeyip sürekli çalışarak büyük bir güzellik imparatorluğu kurmayı başarır. Gerçek bir başarı hikayesi olan Madam C.J. Walker ‘ın gerçek hayat öyküsü Selfmade Netflix dizisi ile anlatılıyor.

Madam C.J. Walker

Netflix Dizisi Hayat Öyküsü

Madam C.J. Walker için her kadının ilham alması gereken insanlardan biri olduğu söylenebilir. Madam C.J. Walker aslında her insan için ilham alınması gereken bir insan. Hem kadınlar hem erkekler için.. Madam C.J. Walker hakkında yapılan Netflix dizisini izledikten sonra kim olduğunu ve hayat hikayesi hakkında bazı bilgiler edinebilirsiniz. Self Made dizisi sonrasında Madam C.J. Walker kimdir gibi aramalarla daha fazla bilgi elde etmek isteyebilirsiniz. Çünkü Self Made dizisi o kadar etkileyici ki Netflix’in en iyi yapımları arasında bulunuyor desek abartmış olmayız.

Sarah Breedlove Netflix Dizisi Self Made

Madam C.J. Walker hakkında bir biyografi dizisi olan Self Made dizisi hayat ile mücadele konusunda ilham veren bir dizi olma özelliğini taşıyor. Self Made Netflix dizisinin konusu 1867 senesinde doğan Sarah Breedlove isimli siyahi kadınının hayat hikayesi. Netflix dizisinin tam ismi Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. Netflix, Sarah Breedlove için Madam C.J. Walker ismini kullanıyor. Çünkü Sarah Breedlove, Madam C.J. Walker ismiyle tanınıyor. Netflix’in en iyi dizilerinden biri olan Self Made dizisi Madam C.J. Walker ‘ın hayat mücadelesini ve fakirlikten zenginliğe olan yolculuğunu anlatıyor.

Sarah Breedlove, Madam C.J. Walker, daha küçük yaşta babasını ve annesini kaybediyor. Yine küçük yaşta evleniyor. 20 yaşlarına geldiğinde ise çamaşırcılık yapmaya başlıyor. Madam C.J. Walker, ne kadar zorlukla karşılaşsa da pes etmek yerine hayallerinin peşinde koşmaktan vazgeçmiyor. Sarah Breedlove ‘ın azmi ve gerçek hayattan uyarlanan başarı hikayesi “Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker” isimli Netflix mini dizisiyle anlatılıyor.

Madam C.J. Walker Kimdir? Self Made Netflix.

Madam C.J. Walker kimdir en merak edilen sorulardan biri oldu. Çünkü Netflix platformunda yayınlanan Self Made, netflix dizisi popülerhale geldi. Netflix dizisinin popüler hale gelmesiyle herkes Madam C.J. Walker, Sarah Breedlove, kimdir ve gerçek hayat hikayesi nedir gibi sorular sormaya başladı. Self Made dizisi ana kahramanı Madam C.J. Walker yani Sarah Breedlove ‘un kim olduğu, gerçek hayat hikayesi ve Netflix dizisi hakkında bilgiler için okumaya devam edin.

Sarah Breedlove Kimdir? Bayan C. J. Walker.

Sarah Breedlove Kimdir, Bayan C. J. Walker adıyla bilinen bir Amerikalı girişimcidir. Bayan C. J. Walker, Sarah Breedlove, siyahi bir aktivistti. Hakkında sık sık hayırsever bir insan olduğu söylenir. Madam C.J. Walker, siyasal ve sosyal konularda aktif bir aktivistti. 1919 senesinde ölmeden önce Amerika ‘daki en zengin iş kadınlarından biriydi. Madam C.J. Walker, en zengin Afro-Amerikan iş kadınıydı ve tüm servetini kendi başına yapmıştı. Zorluklar karşısında yılmadığı ve kendi başına bir servet yaptığı için Sarah Breedlove, Madam C.J. Walker, gerçek hayat hikayesi anlatılan Netflix dizisi için “Self Made” ismi seçildi.

Kaynak: IMDb ve NETFLIX.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.