Her Şey Avantaja Çevrilebilir Mi? Evet! Dedirtecek Fotoğraflar

0
2453
Şükran gününden hep hatırlanacak bir an

Yaşadığımız birçok şey var bu hayatta: olumlu,olumsuz,güzel,çirkin,iyi,kötü dediğimiz onca şey ve yaşanılanların hissettirdiği şeyler… Her şeye rağmen yaşadıklarımızı,hislerimizi ve akla gelebilecek her şeyi belirleyen kilit unsur ise bakış açımız. Aşağıda açıklamalarıyla verilen fotoğraflarda da en çok şahit olacağınız, bakış açısının getirebileceği ilginç ve hoş sonuçlar.

Hadi bakmaya başlayalım. 🙂

1-  Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkça karşılaştığımız bir sorun: Trafikte yaşanan kazalar. Trafikte yaşanan kazalar sonucunda sürücülerin kavgaya tutuşması, maddi ve manevi kayıplar gibi tatsız birçok olay yaşanabiliyor. Neyse ki bu kazada hatalı olan sürücü hatasının farkında, diğer sürücü de öfkesine yenik düşmemiş ve hatalı sürücü,aracıyla geri geri gelirken arkadaki aracın kapısına sürterek kapıda çökme ve çizik oluşturan, en yaratıcı şekilde araç kapısını tamir etmiş. Aslında tamir etmiş demeyelim, “kapıyı sanat eserine dönüştürmüş” demek daha iyi ve uygun. 🙂

Trafik kazasından sonra daha iyi ne yapılabilirdi ki? 🙂

2-  Kırılan bir kuş havuzunu ne yapabiliriz? Çöpe atmayı düşünüyorsanız durun! Bir DVD alın yanınıza ve aşağıya bakın. Güzel şeyler olacak. 🙂

Kırık bir kuş havuzu nasıl değerlendirilebilir ki?

3- Çiçekleri çok seviyorsunuz ama hay aksi, saksı elinizden düştü ve kırıldı. Olsun, çiçeklerinizde saklanan periler için bir bahçe yapmaya ne dersiniz? Nasıl mı? Bakalım..

Saksıyı bu hale getirdikten sonra iyi ki kırılmış dememek mümkün mü?

4-  Şükran gününü kız arkadaşı ve ailesiyle geçirmek için kız arkadaşının evine giden genç, merdivenlerden düşünce duvarda küçük bir delik açmış. Ama bu küçük deliği onarmaktansa unutulmayacak bir şeye dönüştürmek isteyince ortaya çıkan manzara:

Şükran gününden hep hatırlanacak bir an

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.