2020 Oscar Ödülleri Hangi Kanalda Yayınlanacak?

0
997
2020 Oscar Ödülleri
2020 Oscar Ödülleri Türkiye'de Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Tüm dünyanın merakla beklediği 2020 Oscar Ödülleri için sayılı saatler kala nefesler tutuldu ve yılın filmleri tartışılmaya başlandı. Bu gece yayınlanacak olan 92. Akademi Ödülleri ile ilgili merak edilenler ve bilinmesi gerekenleri sizler için bir araya getirdik. Oscar töreni hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Yılın öne çıkan yapımları hangileri? Tüm detaylar burada…

2020 Oscar Ödülleri Töreni Nereden İzlenebilir?

Sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği 2020 Oscar Ödülleri, 9 Şubat Pazar’ı 10 Şubat Pazartesi’ye bağlayan gece, yani bugün, Digiturk platformunda bulunan Bein 1 HD kanalında yayınlanacak. Saat 03:00 itibariyle kırmızı halı şöleni ile başlayacak program, 04:00’da ödül töreni ile devam edecek ve sabaha kadar sürecek.

2020 Oscar Ödülleri Töreni Nereden İzlenebilir?

Yıllardır olduğu gibi ülkemizde yine Yekta Kopan’ın sunuculuğuyla gerçekleşecek etkinlikte moda yorumcusu Ceylan Atınç ve sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil konuk olacak. Aynı zamanda bu sene bir ilki gerçekleştirerek Dolby Theatre’da bulunacak Barbaros Tapan ve Lara Bayer canlı bağlantılar yapılacak.

Digiturk kullanmayan sinema tutkunları için ise Kutsal Motor adlı YouTube kanalının geceye özel düzenleyeceği canlı yayını da tavsiye edebiliriz. Elbette ki Digiturk yayınına göre daha düşük prodüksiyonlu bir yayın olsa da Utku Ögetürk, Kaan Karsan, Hasan Cömert, Zeynep Ocak gibi önemli sinema yazarlarının katılımı ile renkleneceğini belirtelim.

Kutsal Motor – YouTube

Todd Phillips İmzalı Joker, Oscar’a 11 Dalda Aday Oldu!

2019 yılında gösterime giren yapımların boy göstereceği 92. Oscar Ödül Töreni’nde yılın en iddialı yapımı Joker olarak görünüyor. Todd Phillips’in yazıp yönettiği ve Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker, tam 11 dalda yarışacak.

Todd Phillips İmzalı Joker, Oscar’a 11 Dalda Aday Oldu!

Joker’in aday gösterildiği kategoriler ise şunlar:

  1. En İyi Film
  2. En İyi Yönetmen
  3. En İyi Erkek Oyuncu
  4. En İyi Uyarlama Senaryo
  5. En İyi Özgün Müzik
  6. En İyi Kurgu
  7. En İyi Görüntü Yönetmenliği
  8. En İyi Makyaj
  9. En İyi Ses Kurgusu
  10. En İyi Ses Miksajı
  11. En İyi Kostüm Tasarımı
Parasite (Bong Joon-ho)

The Irishman, 1917 ve Bir Zamanlar Hollywood’da filmleri ise yılın diğer önemli yapımları arasında yer alıyor. Bu üç film de 10’ar dalda adaylıklar ile gecede boy gösterecek. Ayrıca Bong Joon-ho yönetmenliğinde izlediğimiz Güney Kore kara komedisi Parasite filminin de 6 dalda yarışacağını hatırlatmamız gerek.

Oscar Töreni Bu Yıl Yine Sunucusuz Düzenlenecek!

Oscar Töreni Bu Yıl Yine Sunucusuz Düzenlenecek!

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Oscar Ödül Töreni, herhangi bir sunucu olmaksızın gerçekleşmişti. 30 yıldır aralıksız olarak sunucu ile organize edilen bu sistem ilk defa geçen sene yıkılarak bir değişikliğe gitmiş ve bu sene de aynı karara sadık kalınması tercih edilmiştir.

Time Dergisi’nin 2020 Oscar Ödülleri tahminlerine göz atmak ister misiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.