Telefon Aramalarını Kaydetmek İçin 5 iPhone Uygulaması

0
1120
Telefon Aramalarını Kaydetmek İçin 5 iPhone Uygulaması

Pek çok insan için telefon aramalarını kaydetmek, kişisel ve günlük yaşantıyı kolaylaştırmak adına büyük ölçüde fayda sağlıyor. Elbette ki global olarak telefon görüşmelerini kayıt etmenin yasadışı bir yöntem olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Ancak yine de bazı görüşmeleri not almak ve geri dönüp bakmak, çoğu zaman işe yarar bir yöntemdir.

Sizler için hazırladığımız bu listemizde de iOS işletim sistemine sahip cihazlar için pratik olarak kullanılabilen arama kaydedici programlarını bir araya getirdik. Çoğunlukla ücretsiz olarak yayına sunulan bu 5 iPhone uygulamasına ayrıntılı özellikleri ile beraber göz atıp işinize yarayacak bir tanesini inceleyebilirsiniz!

iOS Cihazlarda Telefon Aramalarını Kaydetmek İçin En Başarılı Aplikasyonlar

1. REKK – Call Recorder

App Store’da ücretsiz olarak yayınlanan REKK, en iyi arama kaydedici programlardan biri olarak listemizde öne çıkıyor. Öncelikle bu programın en pratik yanı, diğer muadillerine oranla daha basit bir arayüze sahip olması ve kolayca kullanılabilmesidir. Bunun yanında kullanıcılarına yüksek kalitede çağrı kaydı imkanı sunarak kayıtlarda herhangi bir boşluk, cızırtı ve ses kayması yaratmaz.

Ayriyeten görüşme kayıtları REKK sayesinde güvenle muhafaza edilerek iCloud hesabınıza aktarılır ve kayıtların yedek kopyaları otomatik olarak oluşturulur. Bunun yanında isteğe bağlı olarak bu kayıtları Google Drive ve Dropbox gibi bulut depolarına kolayca aktarır. Ses kayıtlarını oldukça pratik bir şekilde WhatsApp, Viber, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında paylaşma olağanı tanır.

Hepsinin yanında REKK’in en büyük avantajı ise kayıt edilen aramaları basit bir komut vasıtasıyla metne dönüştürmektir. Dolayısıyla ses kayıtlarıyla dolu arama kayıtlarını metin bazına indirgeyerek hızlı bir şekilde kelime arayıp bulma şansı da verir.

REKK
REKK – Call Recorder

2. Call Recorder – IntCall

Ulusal ve uluslararası arama kayıtlarınızı çabucak kaydetmek için geliştirilen IntCall, oluşturulan kayıtları bulut servislerine aktarmayı ve seçilen 1 kişiye mail olarak ses kaydını gönderme imkanı sunuyor.

Fakat bu uygulamanın küçük bir ücrete sahip olduğunu da belirtmemiz gerek. Uygulamada her 1 dakika, 10 cent ile ücretlendiriliyor. Ancak uygulamaya ilk kayıt olduğunuzda performans testi adına IntCall sizlere 30 cent hediyede bulunuyor. Böylece hiçbir ücret ödemeden 3 dakikalık bir arama kaydı gerçekleştirerek uygulamayı test etmiş oluyorsunuz.

Call Recorder – IntCall

3. TapeACall Pro: Call Recorder

Telefon görüşmesi esnasında otomatik olarak konferans yöntemi ile üçüncü hatta konuşmaya dahil olan TapeACall Pro, her iki tarafından da sesini maksimum kalitede kaydeden bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

7 günlük deneme sürümünü sayesinde uygulamayı test edebilir ve memnun kaldığınız taktirde aylık 3,99 Euro yahut yıllık 19,99 Euro karşılığında bir abonelik hizmetinizi başlatabilirsiniz.

TapeACall Pro: Call Recorder

4. Phone Call Recorder – ACR

Aylık 7,99 Euro ile abone olabileceğiniz ACR uygulaması, limitsiz şekilde telefon konuşmalarını kaydetme ve depolama görevinde bulunuyor. Konuşmanız bittiği anda doğrudan ses kaydına ulaşabiliyor ve dilerseniz bu kayıtları e-posta, Facebook, Twitter, iMessage ve Messenger platformlarında paylaşabilirsiniz. ACR, konuşmaları kaydetmek için operatörlerin konferans görüşmesi özelliğinden faydalanarak temiz bir kayıt imkanında bulunuyor.

Phone Call Recorder – ACR

5. Call Recording by NoNotes

NoNotes Inc. firması tarafından geliştirilen bu konuşma kayıt programı küresel olarak etkin bir şekilde kullanılıyor. Ücretli ve ücretsiz olarak iki farklı opsiyonu bulunan uygulama, tüm kullanıcılarına aylık 20 dakika bedava kayıt işlemi gerçekleştiriyor. Ancak 20 dakikadan fazla görüşme kayıtlarınız için aylık 10 Dolar gibi bir ücret karşılığında profesyonel versiyona geçiş yapabiliyorsunuz. Bunun yanında sesli telefon görüşmelerini metne aktarma hizmeti de sağlayan NoNotes, dakikası 75 cent karşılığında bu işlem için yardımcı oluyor.

Call Recording by NoNotes

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.