Plaj Kreasyonları Tel Aviv Moda Haftası İle Sergilendi

0
1267
Tel Aviv Fashion Week 2019 10 - 13 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleştirildi.

Tel Aviv, İsrail’in başkenti, 10 Mart ve 13 Mart tarihleri arasında büyük ses getiren moda haftasını gerçeleştirdi. Tel Aviv Fashion Week, Tel Aviv Moda Haftası, için dünyanın çeşitli ükelerinden birçok katılımcı Tel Aviv’de buluştu. İsrail’in önemli genç ve yetenekli modacılarının tasarımları hafta kapsamında sergilendi.

Ülkenin önemli moda tasarımcılarının sergilenen her yeni tasarımı izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tel Aviv Moda Haftası birkaç günlü süreçte gerçekleşirken sergilenen tasarımlar arasındaki Plaj Kreasyonları büyük ilgi gördü. Plaj defilesiyle yeni maya kreasyonları farklı beden ölçülerine sahip modellerce sergilendi. Tasarımlar, kendilerini iyi şekilde taşıyan modellerle daha dikkat çekici hale geldi.

Tel Aviv Moda Haftası Plaj Kreasyonları

İsrail’in önemli moda tasarımcılarından Bananhot’un plaj kreasyonları defilede mankenlerce tanıtıldı. Fashion Week plaj defilesinden bir kare.
Tel Aviv Fashion Week kapsamında İsraili moda tasarımcılarının ilgi çekici kreasyonları plaj defilesiyle tanıtıldı. Fashion Week plaj kreasyonları defilesinden bir kare.
10 – 13 Mart 2019 tarihleri arasında bu senenin plajlara renk katacak yeni kreasyonlar gösterildi. İsrail’in önemli modacılarının 2019 senesi için tasarladıkları yeni mayo modelleri defilede sergilendi. Fashion Week plaj kreasyonları defilesinden bir kare.
İsrail Tel Aviv’de Moda Haftası, Fashion Week TLV, kapsamında hem erkekler için hem de kadınlar için İsrailli önemli modacılar tarafından tasarlanan birbirinden dikkat çekici yeni plaj kreasyonları modeller tarafından sergilenerek defilede izleyicilerle buluştu. Büyük ilgi gören Fashion Week plaj kreasyonları defilesinden bir kare.
Tel Aviv’de,İsrail’in başkenti, Moda Haftası kapsamında düzenlen defilelerde çeşitli yeni kreasyonlar tanıtıldı. Yeni kreasyonların tanıtıldığı plaj defilesi modacıların birbirinden dikkat çekici tasarımlarıyla büyük ilgi gördü. Modacı Bananhot’un yeni kreasyonunu plaj defilesinde tanıtan model.
Büyük ilgi gören Fashion Week TLV kapsamında düzenlenen plaj kreasyonları defilesinden bir kare.
Tel Aviv Fashion Week kapsamında moda tasarımcılarının ilgi çekici kreasyonları farklı beden ölçülerine sahip modellerce tanıtıldı.
Fashion Week TLV kapsamında düzenlenen moda tasarımcılarının ilgi çekici kreasyonlarının sergilendiği plaj defilesinden bir kare.

Kaynak: Fashion Week TLV

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.