Legato | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

0
954
Legato Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

İtalyan tasarım şirketi Borzelli & Berta tarafından tasarlanan Legato isimli süperyat 90 metre uzunluğunda. Süperyatın tasarım süreci ve diğer süreçleri Alman Nobiskrug şirketi ve İtalyan Borzelli & Berta şirketi tarafından yönetiliyor.

Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları Arasında Yer Alan Legato İsimli Süperyatın Kuş Bakışı Görünüşü.

Legato isimli süperyat dışarıya doğru genişleyebilecek biçimde tasarlanmış. Yatın tasarım sürecinde özel olarak üstünde durulan bir konu da sahip olacağı yüzme havuzları olmuş.

Legato, Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları Arasında Yer Alıyor. Legato İsimli Süperyatın Tasarım Aşamasındaki Kıç Görüntüsü.

Süperyatın dışarıya doğru genişleyebilme kabiliyeti en çarpıcı özelliklerinden biri. Yatın bu çarpıcı özelliğinin en dikkat çeken kısmı temiz hava spa ‘sı.

Süperyat, Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları Arasında Yer Alıyor. Legato İsimli Süperyatın Sahip Olacağı Yüzme Havuzlarından Tasarım Aşamasındaki Bir Kare.

Yatın en çarpıcı özelliklerinden olan dışarıya doğru genişleyebilme kabiliyeti sayesinde tasarımın parçası balkonlar aracılığıyla Legato isimli süperyat seyir halinde spa lüksünü açık havada yaşama şansı tanıyor.

Legato’nun Sahip Olacağı Yüzme Havuzlarından Bir Kare

Tasarımında Nobiskrug ve Borzelli & Berta imzası taşıyan Legato’nun en çarpıcı özelliklerinden biri de yüzme havuzları. Süperyat toplam 3 yüzme havuzuna sahip olacak. İki yüzme havuzu 5.7 metre uzunluğunda olacak. Diğer yüzme havuzu 8.9 metre uzunluğunda olacak.

Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları Arasında Yer Alan Legato’nun Gış Görüntüsü. Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları.

Süperyat tasarımcıları Legato’nun barındıracağı havuzları tasarlarken antik zamanlardan ilham almışlar. Legato’nun havuzları Antik Roma hamamlarından ilham alınarak tasarlanmış.

90 metre uzunluğundaki süperyatın sahip olacağı yüzme havuzlarından 5.7 metre uzunluğunda olacak havuzlarından biri yatın sahibine özel tasarlanan güverte içerisinde yer alacak. Yatın sahip olacağı 8.9 metre uzunluğundaki havuz ise ana güvertede konumlandırılacak.

Çizimler | Göz Alıcı Son Süperyat Tasarımları

Kaynak: Nobiskrug’s 90m superyacht concept

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.