Maslak’ta Gece Pikniği

0
2287
Türkiye'nin İlk Gece Pikniği Maslak’ta Gece Pikniği
Türkiye'nin İlk Gece Pikniği Maslak’ta

 

Maslak Uniq İstanbul’da 5-6 Mayıs tarihleri arasında ‘Urban Picnic’ adı altında bir festival düzenlenecek. Bu etkinlikte geleneksel Türk yemeklerini sunacak olan 40 farklı restoranın sponsorluğunda piknik yapılması planlanıyor.

Aynı zamanda suşiden çin makarnasına kadar birçok dünya lezzetlerinin de bulunacağı etkinlikte gece saatlerinde ise sokak lezzetleri yerlerini alacak. Bu saatlerde kestane,tantuni,kokoreç gibi yiyecek standları kurulacak.

Birçok farklı yemek seçeneğinin bulunacağı piknikte vejetaryen bireyler için de çeşitli yemek seçenekleri bulunacak. Tüm bu yemek çeşitleri ise herkes için sınırsız olacak.

Saat 18.00’da başlayıp 01.00’a kadar sürecek olan etkinlikte müzik ziyafeti de yer alacak.

5 Mayıs gecesi Urban Picnic orkestrası açık sahnede yer alacakken, 6 Mayıs tarihinde Pinhani konuk olacak.

Gece pikniği konseptli organizasyonun Türkiye’de ilk olarak yapılacağı açıklandı. Bu nedenle bilet satışlarına şimdiden büyük ilgi var.

Gece pikniğine katılan konukları çekiliş gibi birçok sürprizin beklediği de belirtildi. Bu büyük projenin yönetimi ise yemek.com ve Hybrid’e ait.

Bunun yanında etkinlikte birçok partner ve sponsor bulunuyor.

Konseptine piknik sepetleri ve hamakların da dahil olduğu etkinlik Uniq İstanbul’un açık hava kısmında yapılacak. Biletler ise çoktan satışa sunuldu.

Sınırsız yemek ikramları, sahne gösterileri ve gecede yer alan tüm etkinlikler bilet fiyatına dahil olacak. Ayrıca biletlerin hem kombine hem de günü birlik satışı mevcut.

Tek günlük bilet fiyatı 125 tl olarak açıklanırken iki günü de kapsayan kombine bilet seçeneği 200 lira olarak belirlendi.

Uniq İstanbul hem müzik hem de dünyadan binlerce lezzetin ziyafetini yaşamak isteyen herkesi gece pikniğine davet ediyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.