İlk Netflix Yapımı Türk Dizisi Çekiliyor

0
17808

 

Çevrimiçi video içeriklerinin paylaşıldığı bir platform olan Netflix, 2016 yılında Türkiye’de de yayına girmeye başlamıştı. Üye olunduktan sonra uygulama arşivindeki dizileri izleme imkanı sunan bu uygulama ilk Türk yapımı olarak yayınlayacakları dizi hakkında açıklamada bulundu.

Dizi hakkında şu anda çok net bilgilere sahip olmasak da dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstleneceğini ve 10 bölümden oluşacağını biliyoruz.

Aynı zamanda bu yapımın eski Türk kültürünü yansıtacağı, çekilen mekanların ona göre ayarlanacağı da duyuruldu. Dizinin baş şehrinin İstanbul olacağı da belirtildi.

Peki dizinin konusu ne olacak?

Netflix’in açıklamasına göre dizinin konusu şu şekilde açıklandı:

“Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”

Netflix Uluslararası Orjinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack ise 2018 yılında yayınlanacak olan diziyle ilgili:

“İlk orjinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” sözlerinde bulundu.

Onur Güvenatam ise bu dizinin yalnızca Türk izleyicisine değil dünya izleyicisine hitap edeceğini düşündüğünü belirtti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.