Ekranlarda ‘ Fi ’ Rüzgarı

0
2262
Fi dizisi Puhu TV Afişi

 

Puhu TV’de yayınlanmaya başlayan ‘Fi’ dizisi, sadece 3 bölüm yayınlanmasına rağmen çoğu kişinin favori dizileri arasına girmeyi başardı.

Dizi , Akilah Azra Kohen’in kitabından uyarlandı. Fi kitabı aslında üçleme olan Fi – Çi –Pi serisinin ilk kitabı. Kitap diziye çevrilirken ilk sezon 13 bölüm olarak tasarlandı. Fakat diğer sezonların yayınlanıp yayınlanmayacağı veya kaç bölüm olacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

Dizinin yönetmenliği ise Mert Baykal’a ait.

Peki bu güzel dizinin arka planında kimler var?

İddialı projede Serenay Sarıkaya (Duru), Ozan Güven (Can Manay), Mehmet Günsür (Deniz), Berrak Tüzünataç (Özge), Büşra Develi (Bilge) ve Osman Sonat (Sadık) gibi usta isimler yer alıyor.

Duru ; tek hayali sahnede baş balerin olmak olan, güzellik ve başarı takıntılarıyla yaşayan bir karakteri canlandırıyor.

Deniz ise Duru’nun sevgilisi ve aynı zamanda onun eğitmeni. Bu karakter sanatçı kişiliğiyle göz dolduruyor.

Can Manay için ise yaptığı televizyon programıyla ülkenin en tanınan ve başarılı psikiyatristi diyebiliriz. Duru’yu gördükten sonra aşık olan ve hayatı bir nevi değişen Can Manay da başarılı olma arzusuyla tanınıyor.

Bilge karakteri ise Can Manay’ın öğrencisi ve başarılı bir psikiyatrist adayı.

Özge ise tüm bu olaylardan bağımsız, kendi işini yapmaya çalışan bir gazeteci olarak karşımıza çıkıyor. Fakat mesleği nedeniyle Can Manay’la tanıştıktan sonra hayatı değişiyor diyebiliriz.

Fİ’nin bu kadar izleyiciye ulaşmasının en büyük nedenlerinden biri doğal olması bence. Konu gerçekçi bir üslupla işleniyor dizide. Karakterler kendi özelliklerini en iyi şekilde izleyiciye geçirebiliyor. Bunu da oyuncuların başarısına bağlayabiliriz.

Akıcı sahneleriyle bir bölüm izledikten sonra diğer bölümü izlemeye iten dizinin 4.bölümü 14 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

Daha önceki bölümlerde Özge Özpirinçci, Burak Sergen gibi güçlü isimlerin konuk olduğu diziye, 4.bölümünde Cem Yılmaz’ın konuk oyuncu olarak dahil olacağı açıklandı. Bu güzel diziye, bir bölümlük de olsa büyük bir renk katacağını düşünüyorum. Ayrıca çok sayıda izlenmeye sahip olan dizi, dijital ortamda yayınlanan dizilerin de önünü açacağa benziyor.

Dizinin ilk üç fragmanına Puhu TV ” Fi ” sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.