Arif V 216 Filminden İlk Sahneler

0
3128
Arif V 216 Filmi'nin Afişi

 

Cem Yılmaz’ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin üçlemesi olan Arif V 216 filminin 2018’de vizyona gireceği açıklandı.

Filmin ilk fragmanı ‘Arif V 216 | 145 saniye’ başlığıyla 17 Mart tarihinde saat 20.00’da yayınlandı.

Fragman, birkaç saat içinde Youtube’da trend videolar içerisinde 1.sıraya yükseldi.

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı filmi Kıvanç Baruönü yönetecek.

Filmin başrolünü ise Cem Yılmaz (Arif Işık) ve Ozan Güven (Robot 216) paylaşacak.

Serinin üçüncü filminin kadın başrol oyuncusu Seda Bakan olarak belirlendi. Ayrıca kadroya dahil olan isimler arasında Gupse Özay da bulunuyor.

2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminde; uzaylılar tarafından kaçırılan Arif gittiği gezegenin prensesi Ceku’ya aşık oluyordu. Ceku ve Arif gezegenden kaçıp ayrı bir hayat kurmaya çalışıyorlardı.

2008 yılında vizyona giren A.R.O.G filmi ise, Arif’in Yontma Taş Devri’ndeki maceralarını konu alıyordu. Her ne kadar bu filmi G.O.R.A’nın devamı olarak nitelendirsek de, Cem Yılmaz bunun ayrı bir film olarak çekildiğini açıklamıştı.

Ayrıca A.R.O.G Türk sinemasında, en çok harcama yapılarak çekilen film olma özelliğine de sahiptir. Türkiye’de vizyona girdikten 4 sene sonra çeşitli Avrupa ülkelerinde de gösterime sunulmuştur.

10 sene aradan sonra vizyona girecek üçüncü filmin içeriği ise merak konusu…

Robot 216’nın Arif sayesinde dünyaya adapte oluşunu izleyeceğimiz tahmin ediliyor. ‘İyi insanlar yalnızca filmlerde mi olur?’ sloganıyla izleyici karşısına çıkacak olan film; Esnaf Arif’i, Robot 216’yı ve Cem Yılmaz’ın kalemini özleyenler için heyecanlı bir bekleyiş sunuyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.